Mali ste už niekedy pocit,že ste väzeň?Že za všetko môžete vy,...a že vás chcú vyštvať z domu,už len takými rečami že kedy sa konečne odsťahuješ,aj keď ešte chodíte do školy a nepracujete na TPP,...nech vieš koľko je toho meter zarobiť si,variť,upratovať,
To že upratujem a pomáham a varím v domácnosti je bežné, na to sa sťažovať nemôžem. Ved predsa koľko vecí mi toho dáva mamina a pritom ešte chodí do práce.
Ale bývam dosť nahnevaná, ked má o mňa príliš veľký ,,strach" a nechce ma nikam púšťať, trebárs na párty, ale chápem že v dnešnej dobe a navyše v Ba by sa bál púšťať svoje decko každý
Necítim sa väzňom. Býva mi však smutno skôr z toho...
Z pochopiteľných dôvodov ma ešte neštvú preč, ale už od takých desiatich rokov počúvam, čo bude, až zmaturujem..(Samozrejme nič nebude, ale..)
Mne dávajú pocítiť, ako veľmi sa odlišujem od ideálneho dieťaťa, po akom každý rodič túži, čo je predstava po prvé nereálna a po druhé odstrašujúca.Čiže mi to brnká na nervy, ale nemienim si to brať k srdcu.
ved to je normalne ze musis doma upratovat umyvat riad a vsetko ved kolko pre teba spravila tvoja mama??? kolko sa o teba starala to je na nezaplatenie
ako inak sa mám cítiť keď žijem len s mojou matkou, maturita, ak vôbec príde a padám z domu... ale nie že by som to ja chcel...nuž život je pes a my sme jeho stĺpy...
no ja taketo veci doma nepocuvam, kedze byt v ktorom byvame je moj cize sa vlastne len caka na to, kedy skoncim skolu a budem zarobkovo cinna a budem aj ja prispievat na byvanie a stravu---) ale to este netusia, ze ja balim kufre a padam prec
@Vewe tu nejde o to,že musím pomáhať,mne to absoútne nevadí a ja rada pomôžem,no za cenu toho aby mi potom vyhadzovali na oči ako som to zle spravila,tak sa to nerobí a iné veci?kto je v tejto dobe dokonalý?NIKTO,...ale serie ma to, že ked niečo spravím,...čokoľvek že pomôžem nikdy to nieje podľa mojej mamy,vždy na tom ona niečo nájde,...no keď si predstavím svoju sestru je o 3 roky mladšia,...tej sa takéto veci tolerujú,mám pocit akoby ona nemusela absolútne nič,....
Preto bude asi lepšie ak by som naozaj z domu odišla a mala pokoj od všetkých,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale bývam dosť nahnevaná, ked má o mňa príliš veľký ,,strach" a nechce ma nikam púšťať, trebárs na párty, ale chápem že v dnešnej dobe a navyše v Ba by sa bál púšťať svoje decko každý
Necítim sa väzňom. Býva mi však smutno skôr z toho...
...že nemôžem byť pre ňu dokonalou dcérou.
Mne dávajú pocítiť, ako veľmi sa odlišujem od ideálneho dieťaťa, po akom každý rodič túži, čo je predstava po prvé nereálna a po druhé odstrašujúca.Čiže mi to brnká na nervy, ale nemienim si to brať k srdcu.
Mám to úplne rovnako...
@Magorka žiaľ aj ja to mám doma.. a lezie mi to poriadne na nervy..
Preto bude asi lepšie ak by som naozaj z domu odišla a mala pokoj od všetkých,...