no tak to museli byť riadny zhúlenci ak si pichali marihuannu....
a čo sa týka takýchto vecí niet šance sa nad týmto pozastavovať, vôbec nie už tuna na slovensku kde nevedia postaviť jednu posranú diaľnicu a nie to ešte dať do poriadku feťákov ...
Kde sa da trava pichat do zil,aki hipici.. toto zasa do pice znie ako daky narodniar priaznovec LSNS a podobnych picovin co si myslia ze nas ovladaju zidia a niesu rasisti ..... FOAD!
@zmrdak akože sorry ale si dement. ja húlim minimálne 2X týždenne a poznám dosť spôsobov húlenia ale o tom že by si nekto pichol trávu som ešte nepočul. vieš ty ako vôbec tráva vyzerá? no neviem si predstaviť ako by si to prakticky spravil pichnúť si takú fajnú tvrdú šišku . ale zasmial som sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a čo sa týka takýchto vecí niet šance sa nad týmto pozastavovať, vôbec nie už tuna na slovensku kde nevedia postaviť jednu posranú diaľnicu a nie to ešte dať do poriadku feťákov ...
alebo si Napoleon srry
Viac sa k tomu nevyjadruj !
Marihuanový čajík si chceš pichať?
a inak si strašne dobrý chalan....len si kokot!
a k téme... máš pravdu. feťáci sú zverba, ktorá si nezaslúži žiť. trebalo by to vystrieľať !
samozrejme, je to každého vec, čo robí, ale aj tak nepochopím, ako môže byť niekto taký sprostý a podľahnúť drogám.
dobre, dobre! tá pravá sa ozvala, čo fičí na cesnaku päť rokov.