Chcel by som byť o niečo komunikatívnejší a spoločenskejší. Vedieť lepšie prezentovať, čo si myslím a čo cítim.
Rád by som sa zbavil svojej nerozhodnosti a bol viac iniciatívny. Dokázať priamo pomenovať, čo chcem, a ísť si za tým.
Inak som so sebou spokojný, teraz mi nenapadne nič iné, čo by som menil.
aby mi na všetkom tak nezáležalo a aby som všetko tak strašne neriešila a neprežívala,ale aby som vedela vypnúť a povedať si,že nejde o nič a chcela by som byť emočne stabilnejšia a vedieť lepšie matiku
a čo by som nezmenila? asi zvyšok ,lebo inak sa mám celkom rada
keĎže začínam príjmať moju multipotencionalitu a rozhodla soms a že to nie je vec ktorá ma blokuje, ale moj prístup voči sebe, tak čo by som zmenila? ako vyslovene zmenila neviem... zlepšíť sa v blokovaní emócií a energie.... hlavne toxických ludí ....ale asi to by mi tka nevadil nátlak a presure.... proste nedávam to... ako dnes keď som prišla k babke tak hned na mna milion otazok, poziadani, navrhov, do toho prisiel dalsi clovek asi chcel podat ruku a tie vianocne vinse ci co sa robi v tychto socialsnych situaciach a ja som utiekla sa zavrieť na zachod a toto by som nemusela robiť ludia sa vedia uraziť. A mne ani nenapadne rpečo su urazeny .)
a čo by som nemenila? vzhladom na to, že moja cesta za seba láskou bola pomerne dlhá a úspešná a stále pokračuje, tak by som sa nemenila .) lebo som suppa ninja princess queen captain Lauriak a kopu krát si skladám pred sebou klobúk z hlavy .) (netreba sa len cepovať .) )
Zmenila by som jedine to , že by som chcela byť spoločenskejšia, nebála sa vyjadriť a presadiť svoj názor.
A nezmenila by som to, že sa snažím nájsť v každom niečo dobré a verím v ľudí. A ešte by som tiež chcela vedieť matiku
Chcela by som byť rozhodnejšia, sebavedomejšia a mať pevnú vôľu.
Nemenila by som na sebe asi všetko ostatné teeda všetko s čím nie som spokojná sa snažím postupne meniť a pomaličky to ide
nikdy by som nezmenil moje vedomie so vsetkym ostatnym co tvori moje vnutro osobnosti...vymenil by som moj vzhlad (viem.ze je to povrchna hlupost ale tak potesilo by ma to)
Nezmenila by som nikdy na sebe to, že som tvrdohlavá a že mi nevadí keď rozmýšľam inak ako všetci ostatní, že si nevolím najľahšiu cestu ktorou ide každý ale že rozmýšľam nad všetkým hlbšie.
A zmenila by som na sebe hneď to, že som neuveriteľne lenivá a chcela by som všetku energiu čo zo seba vydávam pri PC pretransferovať to robenia niečoho naozaj produktívneho.
no zmenil by som tu nepriebojnost alebo ako to nazvat a neschopnost nieco spravit a co by som nezmenil ? nazor na tento svet a moje zavislosti lebo ja chcem chlastat a fajcit do smrti
Vyzor, som taka aka som a komu sa nepaci nech ide do pice
Zmenila by som urcite to ze som velmi neprebojna, introvert, do vsetkeho sa musim prinutit a vlastne je toho viac
Určite by som z vlastnosti nemenil svoju pevnú vôľu, ktorú mám bohužial iba na ciele, ktoré si vytýčim sám. A zmenil by som svoju tvrdohlavosť a netrpezlivosť a aj uspokojiť sa s tým čo mám.
Výzorovo by so si chcel nechať svoju oči, a určite by som vymenil zuby za krásne veľké a biele poukladané vedľa seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a nemenil by som asi vsetko ostatne
Rád by som sa zbavil svojej nerozhodnosti a bol viac iniciatívny. Dokázať priamo pomenovať, čo chcem, a ísť si za tým.
Inak som so sebou spokojný, teraz mi nenapadne nič iné, čo by som menil.
A nezmenila by som asi moju schopnosť vyliečiť sa zo všetkých sklamaní tým, že si vsugerujem, že je všetko v pohode.
a zmenil okamžite?
perfekcionizmus, berie mi strašne veľa času....
a čo by som nezmenila? asi zvyšok ,lebo inak sa mám celkom rada
A potom by som chcela mať menšie brucho
....ale stacilo by mi keby tú lenivosť volako porazím...ale nechce sa mi...
a čo by som nemenila? vzhladom na to, že moja cesta za seba láskou bola pomerne dlhá a úspešná a stále pokračuje, tak by som sa nemenila .) lebo som suppa ninja princess queen captain Lauriak a kopu krát si skladám pred sebou klobúk z hlavy .) (netreba sa len cepovať .) )
A tvrdohlavost.
Zbytok moze ostat.
A nezmenila by som to, že sa snažím nájsť v každom niečo dobré a verím v ľudí. A ešte by som tiež chcela vedieť matiku
Nemenila by som na sebe asi všetko ostatné teeda všetko s čím nie som spokojná sa snažím postupne meniť a pomaličky to ide
a menila by som prsia
a nezmenila by som svoju ambicióznosť
A nemenila by som oci a zvysok
A zmenila by som na sebe hneď to, že som neuveriteľne lenivá a chcela by som všetku energiu čo zo seba vydávam pri PC pretransferovať to robenia niečoho naozaj produktívneho.
2. neviem
Zmenila by som urcite to ze som velmi neprebojna, introvert, do vsetkeho sa musim prinutit a vlastne je toho viac
a zmenila by som stehná a zadok (a aj plánujem od nového roka ) a "mámpiči, ono sa to spraví samé" prístup
Výzorovo by so si chcel nechať svoju oči, a určite by som vymenil zuby za krásne veľké a biele poukladané vedľa seba...