akože, napr s Tomom Waitsom a Jackom White-om by som fest chcela ísť na pivo. nie len preto, že ich obdivujem, ale proste si myslím, že sú to fajn týpci, s ktorými si dať pivo, je proste fajn a milené a také rukorozhadzovačné a vtipné.
ale na večeru? ja neviem. to je také... strnulé. asi s Roisín Murphy a tvárila by som sa, že to je regulérne rande a potom by som si ju zobrala domov :3
mám strašné nutkanie napísať slečnu Syseľ, aby som zistila, či je to naozaj jej prirodzený výraz
(a preto, že fakt netuším, čo v tejto otázke odpovedať
@grietusha mhm na Waitsovi fičím posledný mesiac, ale úplne že brutalne
ja moc neviem konverzovať, takže by som radšej na žiadnu večeru nešla, lebo by som sa bála situácie, že si proste nenájdeme spoločnú reč, a pri takejto vážnej celebrite by to bolo trápne, že..
Ale ináč, ja nerozdeľujem ľudí na celebrity a necelebrity, možno tak mediálne známe osobnosti, a tie ma tak nejak netankujú..
@dannyd14 a vsak co by so s takym clovekom robil? , sice skoro ziadnu celebritu nepoznam lebo nepozeram TV ale aj tak tak jedna sa o veceru a nic viac :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
akože, napr s Tomom Waitsom a Jackom White-om by som fest chcela ísť na pivo. nie len preto, že ich obdivujem, ale proste si myslím, že sú to fajn týpci, s ktorými si dať pivo, je proste fajn a milené a také rukorozhadzovačné a vtipné.
ale na večeru? ja neviem. to je také... strnulé. asi s Roisín Murphy a tvárila by som sa, že to je regulérne rande a potom by som si ju zobrala domov :3
A keby sa Katka Brychtová spýtala, či ju odsunieme, aj tak by si trval na jej prítomnosti?
íísteže predbehla, s chlapom sa môže aj potom stretnúť, najprv se mnu!
(nie je mi jasné, na základe čoho volím veľké písmená)
(a preto, že fakt netuším, čo v tejto otázke odpovedať
@mefistofel vsak by si ho/ju domov pozval na veceru
ja moc neviem konverzovať, takže by som radšej na žiadnu večeru nešla, lebo by som sa bála situácie, že si proste nenájdeme spoločnú reč, a pri takejto vážnej celebrite by to bolo trápne, že..
Ale ináč, ja nerozdeľujem ľudí na celebrity a necelebrity, možno tak mediálne známe osobnosti, a tie ma tak nejak netankujú..
Yann ofc.
ale to by sme nešli na večeru ale do nejakej kaviarne.
uff
Marilyn Monroe
Amen.
A no dobre, taka romanticka vecera s Deanom Martinom by bola top asi
mozno tak Katy B...vyzera pozitivne...alebo katy perry
a keď uvažujem viac ako baba tak
- Majk Spirit - má u mňa veľké sympatie a charizmu
- Russell Giardina - toho nepoznáte, viem
- Marek Ďaloga - najoblúbenejší hokejista, celého ho zbožňujem ! :happy: