ja som strašne šetrná v rámci oblečenie kupujem vždy len to čo sa mi maximalne páči inak by ma naštvalo keby že si niečo kupim a o mesiac to už nechcem....
Vecinu veci si neplatim sam, takze vyberam podla toho co sa mi paci a niektore veci kupujem len znackove... zbytocne neminam ani nekupujem nic prehnane drahe... ale mam doma strasne vela veci ktore som si kupil ale nikdy nevyuzil/neobliekol/neobul/nedocital... svoje peniaze neminam
rad kupujem veci, ktore sa mi pacia, a niekedy (teda, dost casto, ked na to mam) kupim aj drahsiu vec, ako som chcel, aby som sebe, alebo niekomu inemu spravil radost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Teraz som niekedy až príliš šetrná, ale postupne sa to snažím zmeniť a najísť nejakú zlatú strednú cestu. A v niečom sa mi to už aj darí.
Techniku si neplatím sama, ale vyberám ju, tak, aby bola lacná a účelná (pre moje potreby).
Oblečenie & kozmetika v duchu hesla lacné a veľa, som závislá na nakupovaní niektorých vecí bez ohľadu na to, či ich potrebujem k životu.
Potraviny s tým, že to určite zjem a nemá to premrštenú cenu.
Knihy, CD, DVD, školské potreby: ak to chcem a využijem, nie je mi ľúto dvojcifernej sumy.