Vo vzťahu si často ľudia požičiavajú veci, poprípade si ich u toho druhého zabúdajú. Aké hmotné objekty vašich frajerov/exfrajerov alebo frajeriek/exfrajeriek máte doma?
nejaké cdčká by sa našli, myslím. ale nedávno som robila kompletné upratovanie izby, premiestňovanie nábytku a tak a všetko som bez milosti vyhadzovala a myslím, že preč šli nejaké tričká a knihy.
po piatku mám na stole len jeden zabudnutý zapaľovač a osoplené vreckovky na nočnom stolíku
@etelnair tak košeľa si svoje už vytrpela, slipy mám asi niekde hodené, 3 struny nechávam pre prípad žeby mne jedna praskla a s dvoma dojebanými rokmi sa toho veľa robiť nedá
hmm... co ja viem... prakticky som sa tych veci uz nikdy nedotkol, a su uz 3 roky na tom istom mieste... velke cokoladove vajco z velkej noci, a vlastnorucne vyrobeny fotoalbum, ktory by som najradsej vyhodil, ale kym ho nemam na ociach je mu dobre tam, kde je...
a mam este aj jednu knihu, potrebnu na maturu z matiky, aj ta je jej brata, ale uz jej ju nevratim. naco?
zabudnute nemám nič,darované mám,plyšákov dvoch,to od bývalého a od súčasného mám momentálne doma mlynček na kávu a knihy na maturitu z litiky,ale to budem muset vrátit,..
ja mam doma obal od čokolady na ktori som ju zbalil to si pametam že som jej vičital že ho odhodila na zem a ona ten obal dala do tašky a o mesiac mi ten obal dala no škoda že to bolo davno a že to je minulost
práve dnes som ju držal v ruke, knihu literatúry, učili sme sa spoločne Mor Ho (!) zaujímavé časy. Chudera dostala z neho trojku, tak čo, ako učiteľ prednesu a literatúry by som sa asi neuživil
taktiež ju mám mobil, ktorý patrí... už ani neviem komu, dve kreditky, 3 sim karty a tuším, že zopár DVD
po frajeroch nezostalo nič, po jednom som všetko vyhádzal z okna ešte ked nasadal do auta, bol to taky starý kretén a tušil som že ma bude využívať ale to potom dobre obsral....filip
slipy, slipy a slipy a sliypy a to uz staci proste viac kusov slipov no. do jednych som sice utrala nasmu psovy nos a do dalsich laby ale to len preto aby dotycny vedel aky je pre mna nepodstatny!
hm neviem preco zahadzujete veci po byvalych... ved podla mna krasna spomienka teda sice zalezi aj na tom ako ste sa rozisli... ale tak ja co mam veci od terajsieho by som nevyhodila ani keby sa rozideme... stale by som spavala s plysakom od neho, nosila retiazku na krk od neho, citala knizku od neho a proste neschovavala by som veci ktore mi dal on neviem nechcela by som zabudnut... aj ked uz keby som si nasla priatela tak fotky by som poschovavala to je jasne aby to nebolo trapne... ale napriklad co som chodila s byvalim tak jeho fotku mam stale v penazenke a terajsi ho videl a nikdy sa nestazoval ze by mu vadilo ze ho tam stale mam...
salku, gel na vlasy, sprchovy, sampon, parfum, voda po holeni, holiaci strojcek, notebook, kamera, hreben, rifle, teplaky, tricko, deodorant, prstene, retiazka, naramok, zimne topanky, zimna bunda, repraky, subwoofer,papuce, nejake cdcka a to je asi vsetko....
mám jeho denník a oblúbenú knihu, ktorá je mimochodom veľmi dobrá. bolo aj jedno cd, ale podarilo sa mi ho už nechtiac zničiť a ostala mi tam tiež kniha, ale nechcem ju späť, lebo by som ju už aj tak nečítala
u mna sa najdu nejake tie tangace, sminky, televizor stary dakky mam v garazi... dokonca som prednedavnom nasiiel aj tampony, zubnu kefkuu a za jednnu krabicu oblecenia... mna zas dost sere kolko veci zdedila po mmne... teda hlavne BDSM equipment co sme spolu kupovali... jedine co mi zostalo su moje 12chvoste macicky... alle aj tie mi chcela znarodnit
nuž, ja mám toho u seba jeho vecí ešte strašne veľa, ale tak aj ja u neho.. a to viem skor povedať, že čo mám ja u neho on tu má kopu p*čovín, ešte od kedy tu bol nasťahovaný chvíľu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
po piatku mám na stole len jeden zabudnutý zapaľovač a osoplené vreckovky na nočnom stolíku
a @etelnair zatiaľ nemám dôvod ich podpaľovať, ale keď nejaký bude, pôjdu na rad ako prvé!
dokonca vo Vranove by mali byť nejaké moje veci, ale to nebol vzťah, to "kamarátka" sa prestala baviť...
u niektorých ľudí zostal kúsok môjho srdca. nie hmotná vec, viem. ale zostalo...
a mam este aj jednu knihu, potrebnu na maturu z matiky, aj ta je jej brata, ale uz jej ju nevratim. naco?
mám nový recept na ďalší typ..-také jablkové.. aleproste to jablko tam neni že kúsky jablka.. ale také že cesto je jablkové.. mňamkové to je fest.. :p
nerob mi chúťky!!! ..
hmm vreckovky co mi dal ked som si opravovala retaz na bicykli a v ten den alebo dalsi sme spolu zacali chodit mala som 15
taktiež ju mám mobil, ktorý patrí... už ani neviem komu, dve kreditky, 3 sim karty a tuším, že zopár DVD
just kidding
filip
na našej chate si zabudol šľapky ... a tak .. už si na nič nespomínam...
no veď ti poštou niekedy pošlem jablkové.. po tom čo budem na čítačke a vypýtam ti venovanie..
@HNISAVICA VRAT MI TO TRICKO!!!!
@64 ty hybaj emigrovat za ťavami, ale predtym mi vrat to tricko, lebo ti najblizsie obratim izbu hore nohami!!! ja sa stavim, že peťo na nom drichme!
@ty_pa čmaga zavolaj sašovi do kanady, nech ti nejake prinesie, ale HENTO mi vratis aj s urokami!