A telefonovanie s neznamymi ludmi. A falsovanie lekarskych predpisov (to nerobim, hoci mam na to strasne vela moznosti).
Peciatkovanie!
Vybavenie cohokolvek so socialnou poistovnou.
Meranie izobarickych fazovych rovnovah.
@paria333
Rodicovstvo je ta najtazsia vec na svete. Az vtedy je clovek naozaj dospely
Inak je otazka velmi relativna. Su ludia, co si vsetko predstavuju ako Hurvinek valku a potom je vsetko tazke a naopak, vopred predposrati mozu zostat prekvapeni, ze to nie je az take hrozne.
filmarcina ludia maju tendenciu castokrat si mysliet ze co na tom moze byt tazke sak si nakrucaju a potom sa s tym jebkaju na pocitaci, ale okolo toho je taka veda kua tam
@paria333 to je vec celkoveho nastavenia a povahy,bratranec ma 4 deti a zvláda to celkom v pohode,ja si neviem predstaviť mat jedno,dve deti,nie že by som ich vobec nechcel ale je to na mna moc velka zodpovednosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
- vyrobiť z hliny rovnú misku
- zavrieť oči a hneď zaspať
- nepokašľať otočku v taekwonde
A telefonovanie s neznamymi ludmi. A falsovanie lekarskych predpisov (to nerobim, hoci mam na to strasne vela moznosti).
Peciatkovanie!
Vybavenie cohokolvek so socialnou poistovnou.
Meranie izobarickych fazovych rovnovah.
volať cudzím ľudo/vybavovať niečo po telefone
Vychovávať deti, mať zodpovednosť za niekoho iného, to už je tažké ale nie až tak ako 300kg na mrtvy ťah. Až tam človek dospeje
robte mrtve ťahy!!!
Rodicovstvo je ta najtazsia vec na svete. Az vtedy je clovek naozaj dospely
Inak je otazka velmi relativna. Su ludia, co si vsetko predstavuju ako Hurvinek valku a potom je vsetko tazke a naopak, vopred predposrati mozu zostat prekvapeni, ze to nie je az take hrozne.
ale proste vždy hráš stym čo máš aktualne na ruke.
Mať ale niekoho iného karty v ruke, to si momentalne predstaviť ešte neviem.
Nuž čuduj sa svete ten odzemok je mega ťažký