oco,ju ma aj kamratka a aj jedna znama eeste...no a ano maju to uz dost dlho...a zevraj sa to nikdy uplne neda vylisecit,a pouzivaju na to Skincap sa to voal...ale,ze to moc nepomaha aeste kopec dalsich inych pripravkov,ale ako vravim proste toho sa zbavit vraj nie je vobec lahke,ak to je vobec mozne,nvm...
@5 To si myslim aj ja...teda myslela...kym som nemala...ze kym nechodim bze ruky tak ej vsetko oukej...no hned ked som spozorvala "mile" pohlady na plavarni som zapochybovala o sile svojej osobnosti depka jak delo...
@4 tak tak...a skin-cap poznam, a je to riadne svinstvo, po prve zlozenie na obale nezodpoveda tomu co je tam v skutocnosti, esteze telo si nan privikne a prestane reagovat, pripravok pomahat, (zvycajne ho uz ludia potom nepouzivaju) skor ako naroby skody ...
Moja kamarátka ju mala a dosť tým chúďa trpela ale našťastie nemala postihnutú viditeľnú časť tela.Bola tiež v Smrdákoch a trochu jej pomohli.Veľa som o tejto chorobe čítal pretože pôvodne som chcel študovať medinu-dermatovenerológiu ale nevyšlo to.Ale bohužiaľ jedno je o nej známe.Nikto nevie ako vzniká a čo ju spôsobuje a nikto ju ani nevie vyliečiť,iba ak zmierniť priebeh ochorenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Samozrejme.... nie je to nic zavideniahodne A je fajn ze si veci prijala proste take ake su
@4 tak tak...a skin-cap poznam, a je to riadne svinstvo, po prve zlozenie na obale nezodpoveda tomu co je tam v skutocnosti, esteze telo si nan privikne a prestane reagovat, pripravok pomahat, (zvycajne ho uz ludia potom nepouzivaju) skor ako naroby skody ...