pracovat a potom pojdem na mega dovolenku s frajerom, v ktorej bude zahrnute plavanie s delfinmi a navsteva stadionov oblubenych futbalovych klubov. cmuq
@lasy prosím ťa.
odblokovala som si ťa len preto, lebo keď som ťa mala bloknutú, stále mi tam svietili správy od teba ale nemohla som si ich pozrieť a liezlo mi to na nervy.
už niekoľkokrát som ti povedala, aby si mi dala pokoj, nepíš mi, netaguj ma, nájdi si tu inú obeť.
nebudeme kamarátky, pochop to.
ďakujem.
@husky okej no, neviem či z jej vystupovania tu a prezentácie seba a jej dcéry to vyzerá tak, že má v pláne ju nechať mame a odsťahovať sa preč... ale veď počkaj si na jej odpoveď, možno ti potvrdí tvoju domnienku
@husky -____-
bohovo sa do teba starám, normálne som ti zasiahla do života a už nikdy nebude ako predtým.
okej, ospravedlňujem sa ti, už sa nebudem vyjadrovať k tvojej osobe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
škoda že nie do ošarpaného,malebného hurbanova ,nie... xD
@husky jak načo? Vsak nech uz nevisim mamke na krku...ja uz potrebujem súkromie tiež
odblokovala som si ťa len preto, lebo keď som ťa mala bloknutú, stále mi tam svietili správy od teba ale nemohla som si ich pozrieť a liezlo mi to na nervy.
už niekoľkokrát som ti povedala, aby si mi dala pokoj, nepíš mi, netaguj ma, nájdi si tu inú obeť.
nebudeme kamarátky, pochop to.
ďakujem.
môj štýl xD
bohovo sa do teba starám, normálne som ti zasiahla do života a už nikdy nebude ako predtým.
okej, ospravedlňujem sa ti, už sa nebudem vyjadrovať k tvojej osobe
smejem sa veľmi.
a nekrič na svetriiik, bo bude bitka!