a inak skôr naopak ako @5 že ak by mi to pripomínalo daného človeka, tak by som s tým asi mala problém
a vlastne som si uvedomila, že môj župan je po mŕtvej pratete, takže v tom asi problém nevidím (len ak by som napríklad vedela, že umrela práve v tom župane, tak by som mohla mať spočiatku divný pocit, aspoň kým by sa poriadne nevypral)
iba ak by to bol nejaky moj znamy. po cudzom zosnulom by som asi oblecenie nenosila.. mozno by som si zobrala max. jeden kus z recesie (pokial nezomrel na nakazlivu chorobu)
Ja mám doma jedny super šaty od mojej pratety, aj ich plánujem nosiť, len si ich musím trošku upraviť. Pokiaľ by to nevadilo tej osobe, ktorej patrili, tak prečo nie .)
Zaleží na tom aký kus oblečenia by to bol a či by som o tom vedela.Ak by som o tom nevedela tak asi v pohode,ale ak by som o tom vedela, asi by som mala problém.Ak by to však predtým patrilo veľmi blízkemu človeku tak asi hej.
nosila som viac košiel po ockovi, až kým sa totálne nezodrali, strašne mi ho to pripomínalo a bolo mi v tom dobre, mala som pocit, že je so mnou.... a stále spávam pod dekou v ktorej ho brali do nemocnice... (samozrejme, bola opratá predtým ako som si ju vzala) .... a stále mi ho to pripomína, je to také....nedá sa to vysvetliť...
ak by šlo o nejaký slušivý victorian-style vintage klobúk so sieťkou, rozhodne. Jeho nositeľka by bola mŕtva už pekné storočie a vnímala by som ho skôr ako historický artefakt, vo veľmi pozitívnom zmysle. Rada by som si predstavovala, aká bola, či mala rada Janu Eyrovú, a pod.
ak by šlo o odev mojej vlastnej babky, never ever. Príliš blízka a citová minulosť.
Mozno historicku vec, alebo nieco co uz sa nevyraba.. .Ved bezne sa dedia prstene z generaciu na generaciu, ale nieco co mozem si kupit aj dnes za lacny peniaz nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a inak skôr naopak ako @5 že ak by mi to pripomínalo daného človeka, tak by som s tým asi mala problém
a vlastne som si uvedomila, že môj župan je po mŕtvej pratete, takže v tom asi problém nevidím (len ak by som napríklad vedela, že umrela práve v tom župane, tak by som mohla mať spočiatku divný pocit, aspoň kým by sa poriadne nevypral)
ale neumrel by som keby som musel
@flussica to je fuk lebo o tom nevies aj keby v tom nekdo umrel
Ináč, @6 , ešte väčšia nechuť chodiť do sekáča po tom
ak by šlo o odev mojej vlastnej babky, never ever. Príliš blízka a citová minulosť.