V tom čase boli na zemi obri ba aj neskôr -, a keď Boží synovia obcovali s ľudskými dcérami, ony im rodili obrov. To sú hrdinovia dávnych čias, slávni mužovia.
Vraj existovali. Myslím, že vtedy bola podobná situácia ako teraz s mačkami. Veľké mačkovité šelkmy sú už na pokraji vyhynutia narozdiel od premnoženyých malých-obyčajných mačiak. Prečo by nemohli pred tým žiť? Veď sú dokonca dôkazy kde je dinosauria stopa a veďla ľudská. Kľudne mohli žiť v dinosaurej dobe a spolu s nimi uhynúť. Alebo to mohli byť spomínaní bohovia, ktorí nám pomáhali a učili nás. Egyptské maľby alebo ako to nazvať neklamú. Existuje mnoho teoríí kde, prečo a ako žili a prečo vlastne uhynuli. Osobne obrým ľudom verím-v ich existenciu.
nie je to fejk, je to realita. oficialna veda tento fakt neuznava, pretoze to vyvracia celu darwinovu teoriu a ludom sa nechce verit niecomu, co by zmenilo to, co si myslia, ze uz poznaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Kniha Genezis - kapitola 6
a ten egyptský obrázok tam neznázorňoval obrov, egypťania ,,kreslili" postavy také veľké , aké bolo ich postavenie v spoločnosti
myslela som si že som taká kocka do dejín (umenia) iba ja