Vedeli ste, že prvými konštruktérmi lietajúcich tanierov, bolo hitlerovské nemecko, a prototipy skušali vo fabrike blízko Prahy?
a lietaju na tychto strojoch. Je to vysoko utajovaný projekt, ako aj s kúšky s počasím a zemetrasením. Nenapáda vás niečo v zmýsle dnešných katastroch a pod.????
@1viem že pre ženy je to nezáživne forum, ale su tu aj chalani a vela technických tipov a určitr by ich zaujimalo odkial su tie taniere čo lietaju po nebi, vabudúce pre vás ženy vymyslím niečo , napr. vedeli ste že ihlice na štrikovanie vymyslela Mária Terézia a od vtedy sa muselo štrikovať???
@zajko30 Milý môj ušiačik, narážala som len na to, že 1-2 ankety či diskusie delia tvoju od predošlej, v ktorej sa ktosi pýtal, či sme vedeli že... A keďže v poslednom čase mám pocit, že niekto založí diskusiu ohľadom jednej veci a potom vznikne 17 432 podobných diskusií.
Nemci a Hitler boli v tom case technologicky a vedecky tak daleko ako si nevie nikto predstavit a za to ho obdivujem a mam k nemcom blizko uz od narodenia. Aj dnes su nemecke auta, ci nemecke vyrobky daleko kvalitnejsie nez cinske napriklad.
Videl som o tom aj dokument, ale či to je pravda to neviem. Len jedno by som sa chcel opýtať zakladateľa tejto diskusie. Ako si na to prišiel že po vojne technológiu z PRAHY zhabali Američania??? Ak dobre viem tak Prahu asi spojenci neoslobodilo či mýlim sa??? Podľa mňa to boli Rusi, tak asi ťažko by mohli zhabať Američania nejakú technológiu, keď tam ani neboli.
Američania majú úplne iný zdroj odkiaľ čerpajú mimozemské technológie, určite nie od Nemecka, podľa mňa to je lož. Ale to o tom či Nemci počas 2. sv. vojny vyvíjali lietajúci tanier, to naisto neviem potvrdiť a ani vyvrátiť.
Ale je to dosť aj reálne keďže počas 2. sv. vojny sa v Nemecku toho vyvinulo strašne veľa a diskutuje sa že Nemci predbehli dobu vo vývoji technológií niekoľko desaťročí dopredu.
@tommyhot v profile máš slobodomurárstvo, je to tajne spoločenstvo, ktorého hnutie ma vo všeobecných zádsadach okrem iného spomenuté vzájomná znášanlivosť a úcta ku ľudom, len tak naokraj.......
u teba však nevidim ani tu úctu ani tu znášanlivosť, neviem čo by nato povedali tvoji predstavený hnutia?
ja som ti nič nespravil. tak sa chovaj ako človek.
@pat3cek najdi si v googly "mimozemska technologie nemecka", je tam strašne toho vela a podrobne opísane s fofodokumentáciou.
ano spojenci prahu neoslobodili, lenže dobre vedeli o vývoji tanierov a predbehli rusov počas oslobodzovania a zobrali dokumenty dokonca aj vedcov, ale tam sa dočítaš všetko ak ťa to zaujíma....som rád že sa tu našiel niekto čo normálne reagoval....dakujem .filip
@zajko30 a ako vies, ze som slobodomurar? Co ked sa mi paci len ta myslienka? Mimochodom slobodomurari maju tolerovat v prvom rade nazory bratov loze.. takze asi tak
btw nedal si sem ziaden link, nedal si nic, tak ake spravanie cakas? mame sa ti podakovat za tu prevratnu informaciu ci co?
@tommyhot tebe sa pači myšlieka slobodomurara, mne sa pači myšlienka o lietajucích tanieroch, tak neviem aký je v tom rozdiel, a link ked chceš si najdi na googly je tam toho viac ako dosť...a z tej informácie sa neprevrať na zem mohol by si si ublížiť..a to by som nechcel..filip
@zajko30 narozdiel od tych tvojich udajnych hitlerovskych tanierov, slobodomurari existuju ako vo svete tak aj na slovensku. Preco by som si mal nieco googlit? Ty si ten co prisiel s tou "informaciou" a pokym nedas dokaz tak su to len obycajne vymysly
O mna sa neboj, ale tvojim dusevnym zdravym by som si uz nebol taky isty..
@tommyhot si ako neveriaci tomáš, kym nestrčí ruku do ježisovho boku neuveri, ja ti to neberiem, bud si taky aky sí., a nemusiš sa o mna bať, ja o teba taku starosť nemam, načo aj........ .......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
filip
A snad neveris, ze HAARP okrem skumania ionosfery dokaze robit aj nieco navyse?
Všetko dobré do dnešného dňa želá teta Zuzka.
a neviem všetko, ani o tebe, ale nebolo by to zle.....
A čo tam po Hitlerovi...
@harleystorm tak chod za rastom rogelom a zaspievaj si s nim duet o vodcovi
Američania majú úplne iný zdroj odkiaľ čerpajú mimozemské technológie, určite nie od Nemecka, podľa mňa to je lož. Ale to o tom či Nemci počas 2. sv. vojny vyvíjali lietajúci tanier, to naisto neviem potvrdiť a ani vyvrátiť.
Ale je to dosť aj reálne keďže počas 2. sv. vojny sa v Nemecku toho vyvinulo strašne veľa a diskutuje sa že Nemci predbehli dobu vo vývoji technológií niekoľko desaťročí dopredu.
u teba však nevidim ani tu úctu ani tu znášanlivosť, neviem čo by nato povedali tvoji predstavený hnutia?
ja som ti nič nespravil. tak sa chovaj ako človek.
filip
ano spojenci prahu neoslobodili, lenže dobre vedeli o vývoji tanierov a predbehli rusov počas oslobodzovania a zobrali dokumenty dokonca aj vedcov, ale tam sa dočítaš všetko ak ťa to zaujíma....som rád že sa tu našiel niekto čo normálne reagoval....dakujem .filip
btw nedal si sem ziaden link, nedal si nic, tak ake spravanie cakas? mame sa ti podakovat za tu prevratnu informaciu ci co?
O mna sa neboj, ale tvojim dusevnym zdravym by som si uz nebol taky isty..
hehehe, nič v zlom čau...filip
zmazať,taketo fora