moja priateľka tam teraz bývala rok. milovala brazíliu. teraz div nebozkáva svoju rodnú hrudu. jej príbehy mi stačili na to, aby som tam nechcela bývať.
lebo pred istim casom, mal ist dakto z rodicou sluzobne do brasiilie na dlhsie obdobie. a ja som mal ist ties. osobne si pri vsetkej ucte, neviem predstavit zebi som byval v brasilii ( hovorim teraz o state, nie meste) hlavne ze tam maju ludia asi dost odlisnu mentalitu od europskej. vy bi ste tam dokazali dlhsiii cas byvat??
Ťažko povedať, keďže som tam nikdy nebola a informácie vedia byť niekedy skreslené. A záležalo by aj od toho, s kým, (keby tam musí odísť napr. pracovne priateľ), tak by som sa samozrejme skúsila prispôsobiť. Ale skôr nie, ako áno...
Nejde o mentalitu, ale keby si videl, v akej chudobe tam ziju, hned by ta to preslo... Zasa ako kde, mas bohate oblasti a chudobne ale Brazilia ako stat je chudobna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov