"do pice toto je forum? velky chuj dreveny to je kurva. ludia ako kokoti odpisuju cislami jak cisti kokoti, ziadne quote, totalna bieda. totalne neprehladne, skurvene, da sa tu najst velky kokot. taze tak, robte s tym daco abo diacf"
mne to nepride velmi konstruktivne, teda mozno aj je, ale v zaplave tych nadavok to nevidno
odkáž kamošovi, nech si ešte raz prečíta moju správu a nech si prečíta aj pravidlá fóra. potom nech kritiku naformuluje tak, aby tam neboli vulgarizmy a potom nech diskutuje.
ja som mu to nezmazala kvôli tomu, že kritizuje - s neprehľadnosťou fór súhlasím, a tiež by som bola za nejaký lepší systém - ale kvôli tomu, že aj nespokojnosť a kritika sa dá podať spôsobom hodným inteligentného človeka.
LOL, tikalok, ty si kvalitny idiot ked mi vycitas zalozenie temy ktora by vyriesila tvoj problem s tym, ze tu adresujes post amourkovi s cislom postu zwejky
@13 tak ti teda dakujem, ze takemu ubohemu idiotovi, ako som ja, pomahas riesit jeho neriesitelny problem s quotovanim. a tiez dakujem tvojmu priatelovi za jeho neuveritelne konstruktinu kritiku voci strukture fora. cely birdz vam dakuje za to, ze ste nas objavili v nasej nevedomosti a temnote a pomahate nam zaplavou vulgarnych a kritickych prispevkov v kazdej teme zlepsit nasu zlu situaciu. dakujeme z celeho srdca, pan honic a jeho hovorca.
amourko je asi troska zakomplexovany ze? Btw citovanei by este viac dosralo toto forum a vies preco? Lebo presne kvoli takym DEBILOM AKO TY by clovek X napisal koment, clovek Y by citoval, clovek Z by citoval Y aj s citaciou X a za chvilu by niekto dal koment kde by bolo 20 vnorenych citacii a kto to ma vsetko skrolovat??? Dakujem neprosim. Nie je take tazke napisat @ + nick cloveka alebo cislo komentu.
Este k tomu tvojmu "internet is serious business" ked je taky seriozny tak ty sa vyjadrujes ako "zakaznik" pajzlu 6cenovej? Velmi zaujimave...
@17 ejha, chlapec tu pobudne den a uz ma pozna lepsie ako vsetci ostatni akej chybe? ze som nespravne oznacil koment a hned som sa aj opravil? z toho tu robis aferu ty, nie ja
chavez, no vidis ... ale tikalok ktory tu vysedava cele dni ma s tymi @ problem
tikalok, vyjadrujem sa k situacii ... jj, oznacil si ho nespravne, v teme v ktorej by sa prave toto oznacovanie malo riesit; ty si z toho spravil aferu svojou neschopnostou
mimochodom denne sa tu vyskytne neskutocne mnozstvo for tzv. onicom alebo notoricky sa opakujucich a nie vzdy sa mazu ..... @0 ale da sa to aj bez expresivnych vyrazov napisat ...a keby ti to vtedy zmazali tak tie nadavky by uz boli opodstatnene
mne ten @amourko príde ako jeden veľký fake, alebo sa mýlim? ak nie tak fakt sorry ale za jeden deň urobiť na birdzi toľko bordelu nedokáže len tak hoc kto
aky fake omg? to ti musim vysvetlovat kazdy den, ze to je normalna osoba aj ked trochu svojska? chodili sme spolu niekolko rokov do skoly v Revucej; dokonca aj v Kosiciach
hmmmm...a to na čo je dobré sa tak vyjadrovať, keď si si, amurek, vedomý toho, že to nemá celkom vhodné osvedčené výsledky? alebo si musel prežiť niečo, a z toho dôvodu si môžeš to dovoliť, ták, prezraď, o čo ide
tak si tú piču robte aj naďalej, ale dobre to nedopadne, a podobné veci som počul v škôlke či na ročníku jedna štyri, potom som iba napísal že mi to príde ako jeden veľký fake a nie to že to píšeš ty cez dve nicky tak sa spamätaj
no tak sorry, ale to je fakt veľa, jediné čo obsahuje váš slovník je kokot piča ? tak fakt neviem lebo toto nikam nevedie, a vôbec by som sa nečudoval keby aj toto fórum bolo zmazané, ale to by fakt nikam neviedlo, niektorí fakt nikdy neprídu k rozumu, keď si chceš robiť s ľudí prdel prihlás sa na pokec, ale keď chceš žiť TU správaj sa prosím normálne, a nesi prvý kto sa tu tak prezentuje, bolo tu veľa podobných užívateľov ktorí si po čase uvedomili že to nikam nevedie hlavne po tom čo im admini klepli po prstoch
@44 to je pravda, len také niečo sa tu vyskytne raz za pár mesiacov, a treba si to vychutnať, a to detinské nadávanie, fakt ale fakt hovorí o intelekte oboch zainteresovaných v tomto fóre, mňa ani neurážajú tie nadávky ale to že sa tu niečo také toleruje.........
@schizofrenik mas pravdu, co som si pozeral ich profily a fora, co stihli zalozit, tak taki "inteligentni useri" sa tu objavia naozaj zriedka. Ale uz ma nebavilo citat stale to urazanie a chytanie za slovicka. A s tym nic nenarobis, co uz ked to nevadi Tomasovi...
@adulicek01 nehovorím že mne sa nestane že na niekoho vyskočím, ale tu sa stačí vyjadriť a hneď dostane facku, a ten človek ešte bude urazený, že na ňho všetci kydajú a neviem jaké bludy, niekdy je fakt tá ignorancia najlepšia metóda, a pokiaľ ak som sa dobre dopočul tak tomáš si niekde na dovolenke šunky vyvaľuje
a teraz k tebe: asi neste kompletny, ked tu robite cely den bordel ako tak citam a srandu? Zosmiesnujete asi len seba samych a ked sa nudite tak chodte na pokec By som myslel ze na 20 rocnych budete mat rozum, ale zrejme nie. Chudaci.
@barrish neviem, nepoznam ta, takze nejdem sudit Aj ked na amourka som si uz svoj nazor stihla vytvorit...
@schizofrenik tak aj ja sa obcas hadam, ale s mierou. A niektori ludia su zial za netom velki hrdinovia, ktori maju za kazdu cenu pravdu a len ten ich nazor je spravny a nad takymi je najlepsie sa len pousmiat, naco sa budes zbytocne rozculovat
Ale to ze tomas je momentalne niekde na dovolenke, ho neospravedlnuje, problem s blbymi forami a naslednym urazanim trva odvtedy, co chodim na birdz (a to uz je vyse roka).
hajzelodkosti: dalsi z davu ktory sa prida k lyncovaniu bez toho aby sa trocha hlbsie pozrel do problemu ktory tu vznikol?
prave som docital ten tvoj blog na ktory si tu robis reklamu; nemyslis, ze to je trocha pokrytectvo ked odsudzujes rodinkarstvo zo strany adminov a tych co maju flaggy a podporujes rodinkarstvo medzi uzivatelmi v tom zmysle, ze sa postavis za niekoho koho poznas aj ked nie je jasne ci ma vobec pravdu?
tak to si teda pekne series do ust a tych 5 hviezdiciek ktore som ti dal by som okamzite rad zmenil ...
predtym ked niekam prispejes, prehodnot to; dobra rada
raz by sa ti to nemuselo vyplatit v situacii ked o nieco naozaj pojde
@58 ja som ta o tvoj nazor na moj blog neprosil a ani o tie hviezdicky, mal som problem a v podstate aj mam s niekym a len som vyjadril svoj nazor tot vse. A k vasej diskusii ak je to tak ako mayo napisal tak mal pravo to vymazat. A reklama mno reklama je dobra vec prave ta prinutila citat moj blog
a nevyjadril som sa k tomu, ze si spamer ... hovorite o tom, ze tato diskusia nema zmysel a sami sem tahate veci ktore ani so sekciou kde je topic umiestneny vobec nesuvisia, hh
@60 pocuvaj ma, a ten prispevok @0 je co? To je podakovanie za zmazanie? Ty ma nemusis prosit forum je nato aby som sa vyjadril Ja mayovi nieco vycitam v 55? Sa nauc citat Moja som zvedavy kolko tu vzdrzis a po druhe milujem intelektualne sa tvariace sedliacky to mam fakt rad ..ty si on? neviem ale zda sa mi ze si dievca..hmm..co uz....nesuvisia ale vyuzil som preilezitost a vidis prave ty si sa chytil precital si to
@63 skurvsyn je tvoj foter, kde si myslis, ze si? Hej v meste dostanes lepsieho vzdelania aj lepsiu pracu ako v mestecku ktore sa skor podoba dedine. Pozri nemam sa s tebou o com bavit, ked sa chces na urovni porozpravat o niecom so mnou kludne pridi tuto sobotu do medickej bude tam stretko z birdzu inak sa s tebou nemam o com bavit kedze som pre teba skurvysyn a dufam, ze tvoja matka je teraz na teba hrda o com dost pochybujem zbohom
sedliacka teda sedliak je ako urazka oproti skurvysynovi fakt slaba kava....to je dobre mozno sa aj z teba raz stane "pseudointelektual z mesta" a co by nedopadlo dobre? Prosim ta ak narazas na daky fyzicky utok tak take som sa uz napocuval to si nechaj pre dakoho ineho a preco nie? Vsak rozpravat snad ako clovek vies tak myslim, ze by nebol problem. Inak dik Maj sa
lol do pici clovek ide afk na par hodin a tu uz kopa hovna je nasrana.
kokoti internet je anonymita, a v anonymite si mozes robit co chces, hlavne veci ktore si nedovolis irl. taze je to pre mna velka pica si robit picu z vas chujov ktori to tu secko beru smrtelne vazne lmao. o to viac ked su tieto kktiny pospajane s minulostou mna a barrisha rofl. pochybujem ze aspon 80% z vas zazili to co my s barrishom, sa neda ani opisat, takze to vase utvaranie nazoru je platne tak na 2 veci.
si tu rok? omg nenormalne dlha doba, ked budes denne v e-kontakte s niektorymi ludmi taku dobu jak ja, potom sa tu nadrapuj o serioznosti. a to sa o tomto serveri neda povedat kedze je totalne neprehladny, pomaly, lolforum wannabe a je to klon myspace.com pre 16 rocnych emo kokotov ako jeden znamy popisal.
barrish ty skurveny vypatlanec, pdp mrokar, a pi ma.
Ak mate pocit, ze vam nejaky admin ukrivdil, napr. zmazal forum, mozno nad ramec svojich kompetencii, alebo ak sa vam zda ze forum bolo v poriadku, a bolo napriek tomu zmazane.
Poslite mi na nick TOMAS tajnu spravu, kde uvediete:
- Nazov fora, ktore vam bolo zmazane
- Meno admina, ktory vam forum zmazal
- Datum a cas, kedy prisla tajna sprava informujuca o zmazani fora
Cize priklad napisete mi:
Ahoj Tomas,
mam pocit, ze admin Mayo urobil nieco nad ramec, a terorizuje ma tak ze mi maze fora
Teraz mi zmazal toto:
Forum s nazvom: Moje forum o mojich zazitkoch z posledneho onanovania
Admin, ktory mi to zmazal: Mayo
Cas, kedy to zmazal (a prisla mi TS): 22. august o 13:35
tvoj uzivatel
ABCD
-------------------
Ja sa na takuto spravu co najskor (povedzme mozno aj o tyzden pozriem a precitam si forum, ktore bolo zmazane a uvidime... Ci admin naozaj konal nad ramec, alebo ci uzivatel urobil naozaj hlupe forum, ktore je proti pravidlam a len si to odmieta priznat...
@10@amourko ano na internete je vela sposobov vyjadrovania, ale to neznamena, ze kazdy sposob vyjadrovania je vsade akceptovany. Ked pojdes do drahej restauracie a povies casnikovi nadavku, tak ta vyhodia bez ohladu na to, aky velky ucet tam planujes urobit...
"ktorom sa konstruktivne vyjadril o nedostatkoch "---)"do pice toto je forum? velky chuj dreveny to je kurva. ludia ako kokoti odpisuju cislami jak cisti kokoti, ziadne quote, totalna bieda. totalne neprehladne, skurvene, da sa tu najst velky kokot. taze tak, robte s tym daco abo diacf" konstruktivne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
mne to nepride velmi konstruktivne, teda mozno aj je, ale v zaplave tych nadavok to nevidno
ja som mu to nezmazala kvôli tomu, že kritizuje - s neprehľadnosťou fór súhlasím, a tiež by som bola za nejaký lepší systém - ale kvôli tomu, že aj nespokojnosť a kritika sa dá podať spôsobom hodným inteligentného človeka.
ale aj ked to napisal ako primitiv tak si myslim, ze mal pravdu
a pointa je skryta v tom uvode: "citovanie"
barrish pdp
tilaklok pi ma
@9 vtipny si. dudam, ze nepobudnes dlho
*puke*
si vacsie hovado ako amourko
Este k tomu tvojmu "internet is serious business" ked je taky seriozny tak ty sa vyjadrujes ako "zakaznik" pajzlu 6cenovej? Velmi zaujimave...
tikalok, vyjadrujem sa k situacii ... jj, oznacil si ho nespravne, v teme v ktorej by sa prave toto oznacovanie malo riesit; ty si z toho spravil aferu svojou neschopnostou
asi celkom nechapem, o co ti vlastne ide.
napadas ucel tohto topicu a o par minut predvedies lapsus ktory ta totalne znemozni pretoze sa tyka toho co si prave skritizoval, no LOL
a este si tu budes otvarat hubu a kazdym dalsim prispevkom zo seba robit vacsieho zmrda
Ale tak sranda musí byť a tá konštruktívna kritika fakt stojí za to
mozes sa spytat maya ci mame rovnake IP lamka
quote v nom ine quote? sa zobud, mala uprava zdrojaku a mas nadherne forum do pici. jajjaja
schizofrenik, fake boli asi spermie v guliach tvojho otecka
aby si zo seba nemusel robit kokota pre buducnost
pisal som vyssie, mozes sa spytat maya ci mame rovnake pripojenie na net
mimochodom tak sa prezentujes aj teraz pretoze nas s amourom stale davas dokopy, trapak
napr taky prispevok matuliqa je v poriadku, aj ked sa mi prilis nepaci
smiem sa spytat co je zle na mojom profile? ... si asi trochu mimo
a na vybavovanie osobnych zalezitosti tu mas postu
Jednoducho nemusim moc ludi, co sa takto vyjadruju a este si o sebe myslia, aki su cool...
Nechcem nikoho urazit, kazdy sme iny, ale je to moj nazor.
a v pohode, odpustene
@schizofrenik tak aj ja sa obcas hadam, ale s mierou. A niektori ludia su zial za netom velki hrdinovia, ktori maju za kazdu cenu pravdu a len ten ich nazor je spravny a nad takymi je najlepsie sa len pousmiat, naco sa budes zbytocne rozculovat
Ale to ze tomas je momentalne niekde na dovolenke, ho neospravedlnuje, problem s blbymi forami a naslednym urazanim trva odvtedy, co chodim na birdz (a to uz je vyse roka).
prave som docital ten tvoj blog na ktory si tu robis reklamu; nemyslis, ze to je trocha pokrytectvo ked odsudzujes rodinkarstvo zo strany adminov a tych co maju flaggy a podporujes rodinkarstvo medzi uzivatelmi v tom zmysle, ze sa postavis za niekoho koho poznas aj ked nie je jasne ci ma vobec pravdu?
tak to si teda pekne series do ust a tych 5 hviezdiciek ktore som ti dal by som okamzite rad zmenil ...
predtym ked niekam prispejes, prehodnot to; dobra rada
raz by sa ti to nemuselo vyplatit v situacii ked o nieco naozaj pojde
dalsia vec ku ktorej sa vyjadrujes a nic o nej nevies; vycita tu niekto mayovi, ze nieco zmazal? snad len ty v prispevku #55
stalo sa prvy a posledny krat, ze som si precital nieco od cloveka co si takto serie do ust
"v ktorom sa konstruktivne vyjadril o nedostatkoch tohoto fora upozornoval na to, ze tu chyba citovanie atd, atd"
myslel som, ze toto bude dostatocne pochopitelne; dalej by si sa docital, ze som na to upozornoval
no pekne si sa zhovadil ... pseudointelektual z "mesta" lol
prilezitost ukazat aky si skurvysyn, mas pravdu
samorejme, ze v meste dostanes vyssie vzdelanie, preto travim v meste prevaznu cast roka
s tou hrdostou ... internet s rodicmi nerozoberam
no take stretnutie by urcite nedopadlo dobre ... tak sa tam zabav
a ta tvoja poznamka bola urcite prizemnejsia
na to narazas ty ... maj sa
kokoti internet je anonymita, a v anonymite si mozes robit co chces, hlavne veci ktore si nedovolis irl. taze je to pre mna velka pica si robit picu z vas chujov ktori to tu secko beru smrtelne vazne lmao. o to viac ked su tieto kktiny pospajane s minulostou mna a barrisha rofl. pochybujem ze aspon 80% z vas zazili to co my s barrishom, sa neda ani opisat, takze to vase utvaranie nazoru je platne tak na 2 veci.
si tu rok? omg nenormalne dlha doba, ked budes denne v e-kontakte s niektorymi ludmi taku dobu jak ja, potom sa tu nadrapuj o serioznosti. a to sa o tomto serveri neda povedat kedze je totalne neprehladny, pomaly, lolforum wannabe a je to klon myspace.com pre 16 rocnych emo kokotov ako jeden znamy popisal.
barrish ty skurveny vypatlanec, pdp mrokar, a pi ma.
OFICIALNE STANOVISKO:
Ak mate pocit, ze vam nejaky admin ukrivdil, napr. zmazal forum, mozno nad ramec svojich kompetencii, alebo ak sa vam zda ze forum bolo v poriadku, a bolo napriek tomu zmazane.
Poslite mi na nick TOMAS tajnu spravu, kde uvediete:
- Nazov fora, ktore vam bolo zmazane
- Meno admina, ktory vam forum zmazal
- Datum a cas, kedy prisla tajna sprava informujuca o zmazani fora
Cize priklad napisete mi:
Ahoj Tomas,
mam pocit, ze admin Mayo urobil nieco nad ramec, a terorizuje ma tak ze mi maze fora
Teraz mi zmazal toto:
Forum s nazvom: Moje forum o mojich zazitkoch z posledneho onanovania
Admin, ktory mi to zmazal: Mayo
Cas, kedy to zmazal (a prisla mi TS): 22. august o 13:35
tvoj uzivatel
ABCD
-------------------
Ja sa na takuto spravu co najskor (povedzme mozno aj o tyzden pozriem a precitam si forum, ktore bolo zmazane a uvidime... Ci admin naozaj konal nad ramec, alebo ci uzivatel urobil naozaj hlupe forum, ktore je proti pravidlam a len si to odmieta priznat...
"ktorom sa konstruktivne vyjadril o nedostatkoch "---)"do pice toto je forum? velky chuj dreveny to je kurva. ludia ako kokoti odpisuju cislami jak cisti kokoti, ziadne quote, totalna bieda. totalne neprehladne, skurvene, da sa tu najst velky kokot. taze tak, robte s tym daco abo diacf" konstruktivne