@ninamcmason samozrejme aj tato otazka tvoja je hlupa ... jak cez zaskatulkuj nas len ako bezcitne tvory na baterky stvorene len na sex a rozmnozovanie a vas ako tie dokonale druhe polovicky citlive ohladuplne obetave a ja neviem co vsetko
@kitty7 Práveže to je pri nom strašne tažké, ale cítim, že áno a neviem sa toho pocitu zbaviť, neviem či to je tým, že som len ja zamilovaná alebo je v tom niečo viac.:/
@33 vravim, vsimaj si drobnosti. ja som toto mala dva roky vyse, kym sa priznal za ten cas som nazbierala niekolko "dokazov" - ked som potrebovala pomoct s niecim, tak bol vzdy ochotny... chory za mnou prisiel, aby ma videl (byvam 100 km od neho a bola som vtedy v jeho meste na prazdniny)... na Valentina mi kupil ruzu... a popritom ma presviedcal, ze sme iba kamarati skoda, ze sa aj tak nedokazal rozhybat, ja som ho velmi lubila... tym ti chcem aj povedat, ze ak nechce, tak ho aj tak nepresvedcis, nech to citi voci tebe akokolvek... nema teda az taky zmysel riesit, ci ano alebo nie... lebo aj keby si to z neho dako dostala, zrejme by to vztah medzi vami nezmenilo...
@jurito hej, on o tom vedel, ja som v tychto veciach uprimna, chlapi, ktorych som lubila o tom vzdy vedeli, aj terajsi to vie, len jeho frajerka nastastie nie
@40 mne sa tiez vacsinu casu vyhybal, bol ku mne protivny, casto sme sa hadali, ked uz sme nejako konverzovali... ale nikdy ku mne nebol vyslovene hruby, ze by ma urazal, poslal do zadku alebo tak, co mi tiez napovedalo, ze sa ma uplne zbavit nechce. no a potom tych par svetlych chvil, raz za cas sa mi sam od seba ozval, ako sa mam... ty musis vediet, ako to je, o mne si vsetci este aj jeho kamarati, co ho poznaju od malicka mysleli, ze mi sibe... aj pred nimi to schoval, ale predo mnou nie
Vedia si najst ten spravny cas kedy sa im hodi chodit s tebou a ty s tym nic neurobis ani keby si ho pozyvala na randeee...a pritom cely cas sa mu mozes pacit. Proste na lasku treba dvoch. A ano da sa to tusit ale radsej si hovor ze kym nie ste na rande tak dokaz nemas a nemysli na to. Kasli na to, nie si zavisla na niekom, kto ta ani nevie poriadne milovat, len takou skinny l
@artusios primerana je 4 clennej rodine, ale preplnena skoro vzdy, uchylka mojej mamá, keby bola volna policka a pride tretia svetova tak zahynieme....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Ja si to dokážem priznať. Proste sa milujem!
Každý vie skrývať city
Čím viac miluješ seba tým menej sa podobas ostatným a to ťa robí jedinečným.
Ach jedna hodina ráno, a ja som aká poeticka?
@40 mne sa tiez vacsinu casu vyhybal, bol ku mne protivny, casto sme sa hadali, ked uz sme nejako konverzovali... ale nikdy ku mne nebol vyslovene hruby, ze by ma urazal, poslal do zadku alebo tak, co mi tiez napovedalo, ze sa ma uplne zbavit nechce. no a potom tych par svetlych chvil, raz za cas sa mi sam od seba ozval, ako sa mam... ty musis vediet, ako to je, o mne si vsetci este aj jeho kamarati, co ho poznaju od malicka mysleli, ze mi sibe... aj pred nimi to schoval, ale predo mnou nie
tak som pocula, ze muzi ktori posielaju zenu do kuchyne su z velkej casti ti nezadani, co je na tom pravda? ze by si bol ukazkovy exemplar??
@method pracujem na tom, som velmi zvedava ake tvory objavim.... nadeje si nerobim radsej
A vieš o tom že z toho chlpatejú dlane?