To je dosť zle položená otázka....mohol si radšej napísať "čo by si mal vedieť ako 20 ročný, aby si neľutoval ako 30 ročný" alebo "akú radu by si dal ľuďom o 10 rokov mladším" .....
gramatiku (praveze mam pocit ze somju uz ako tak vedela, ale vytláčsm to inými znalostami no a take tie dospelacke veci ako platit si dane, riesit poplatky za smeti a podobne stacky
komunikovať s ľudmi na úrovni a v rozumnej miere stále to neviem a stále pôsobím ako podivín čo je ticho vtedy keď treba niečo hovoriť a hovori vtedy keď je možno vhodnejšie ticho
Ako vedomosti asi tie jazyky... mozem sa o to pokusat ale nemam ani nejaku motivaciu asi
A nebyt lemra, ono ja napriklad sa viem o.seba postarat, co treba, navarit si atd... ale som lemra lemrava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
joooj, vobec som to tak nemyslel to forum.. nikto to nepochopil
nech kazdy odpoveda na to ako tomu rozumie
- vedieť komunikovať s mužmi
asi hlavne toto
A nebyt lemra, ono ja napriklad sa viem o.seba postarat, co treba, navarit si atd... ale som lemra lemrava