vsetky nabozenstva su len odnoz Véd . Som presvedcena a stotoznena 100% s Védami .. toto je oficialne » vedabase.com/en... tam mas aj cesky jazyk hore na vyber
stránka funguje cca. od roku 2010, ale donedávna sa venovala takmer výlučne vynaliezaniu "zabudnutej slovanskej mytológie," "tradičnej slovanskej múdrosti" atď. čo mi moc nehovorí..
po vypuknutí ukrajinskej krízy však sa však zrazu objavili články o "fašistických Ukrajincoch" a súčasne pozvánky na "krátky kurz nácviku bojovej činnosti malej jednotky o rozsahu 2 až 3 dni. Základom je tradičná kazacka príprava osvojovania si bojových návykov v rámci malej bojovej skupiny" a to mi hovorí ešte menej..
čiže fuck off.
neviem kto si tu myslí že nekonečne inteligentná a mocná bytosť vytvorila vesmír ktorý má naskrz najmenej 14miliónov svetelných rokov, a obsahuje miliardy galaxií, na to, aby na nejakej zabudnutej planétke na periférii mohli žiť nejaké obmedzené nepodstatné tvory.
primitívom?
neviem kto tu ako vysvetlenie pôvodu živočíchov akceptuje "mágia" lebo nie je schopný pochopiť takú základnú a prirodzenú vec akou je evolúcia
@zajkousko
ale no... keď už to tak obkecám aby som na teba nebol príliš hnusný tak nemusíš do jedného slova zhrnúť čo som ti tým vlastne povedal len preto že si šťastný že si pochopil...
@midnight
ty nechápeš, že tvoje komenty má vôbec nezaujímaju, že chcem mať od teba pokoj, tebe robí radosť sa stale ukazovať aky pako birdzu, koho to okrem teba ešte zaujíma
najdi si konečne babu a do tej hustí svoje trapošiny a mne daj konečne pokoj, si otravný ako červík v jablku
@melancholik to vieš, s nami potomkami Satana je to tak, keďže Satan je silno inšpiratívny tvor. vieš jak sa hovorí že pravý protipól Boha... tak je to úplne pravda. Satan ťa furt inšpiruje veci skúmať a analyzovať a premýšľať nad nimi
buď taky láskavý a pohovor si s midnight -om, jeho vystupovanie voči mojej osobe je plné hnusného osočovania, škodoradosti a primitívnej tuposti...
ako môže takýto človek robiť admina?...
skoro v každom fóre zhadzuje birdzákov, nevyslovne hnusne hreší a hrá sa na boha ako by mu to tu všetko patrilo...
mal by si posúdiť jeho psychicku spôsobilosť, nakoľko je zrejme, že je značne narušený a takto si vybíja svoju vnútornu rozpoltenosť na nás uživateľoch...
nie je to prvý raz, čo znepríjemňuje dobrú pohodu svojím konaním...
nakoniec si myslím, že by nebolo dobre, aby sa tieto spory preberali niekde mimi birdzu, som za pokoj medzi ľuďmi, ale všetko má svoje hranice....
ano valí , ale aj ty dobre vieš, že po smiechu býva obyčajne plač, každy si je strojcom svojho šťastia....
prajem mu veľa životnej pohody, ľudskej prirodzenosti, zdvorilosti, slušnosti a hlavne lásky v duši, ktorá mu tak veľmi chýba
@leon0 Ako čítam to neverím všetkému čo tam píšu ale sám autor článkov na vedy.sk píše že treba používať vlastnú hlavu nie všetko čo aj on sám napíše považovať za úplnú pravdu ale overiť si ju. Okrem toho dáva veľa logických dôkazov či faktov k rôzným článkom.. Osobne som s tým človekom bol a ver tomu u neho máš viac istôt ako u toho blbečka s fujarov Žiarislava... Sú tam prehnané články to je pravda ale mne tie články dali možnosť zamyslieť sa nad niektorými vecami 1. vec že mytológia je vlastne obrazne vysvetľovaná prírodná veda. Predstav si že v Eddách (a čo mi autor článkov osobne tvrdil Eddy sú tiež odvodené od Vedy) sa píše o hadovy Nidhoggovi ktorý vraj dorástol do takej veľkosti že obopína Midgard. Na to kamarát mi ukázal mapu tektonických zlomov v oceánoch vyznačených z červenou líniou po okrajoch. Zlomy vyzerali ako had. Takže vedy ponúkajú myšlienku že dávnoveké hlavne Slovanske či severské národy neboli tak primitívne ako interpretuje oficiálna veda. A 2. vec že nepoznáme úplne dejiny že historiu píšu víťazy a v posledných obdobiach to boli kresťania židia či anglosasi čo víťazil kým bol temný stredovek preto aj v učebniciach dejepisu sú trhliny..
@waagbistritz69@5 aj v prípade možných cigánských nepokojov keď si už degeši konečne uvedomia že môžu s nami gadžami raz a navždy skoncovať sa tiež obraníš rečami "Fuck off?"
100% -tnú...lebo ju cítim vo svojom srdci....
a za túto vieru, zomieraju ľudia vo svete...
"Blahoslavení prenasledovaní pre spravodlivosť, lebo ich je nebeské kráľovstvo.
Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa potupovať a prenasledovať a všetko zlé na vás nepravdivo hovoriť;
radujte sa a jasajte, lebo máte hojnú odmenu v nebi.“
@waagbistritz69 Ani nie ale myslím si že je lepšie mať nejaký ten výcvik ako mať jedinú adrenalinovú skúsenosť z diskotékoveho vrtenia sa od rána do večera a v prípade ohrozenia mať plné gate hovien...
@zajkousko takže ťa môžem potupovať ponižovať a niekedy aj loviť ťa ako zverinu potom mi to nezazlievaj ja to robím z dobrého presvedčenia veď chcem aby si bol v nebíčku odmenený... Veď budeš blahosláveny keď sa necháš otĺkať. Ja ti o viere poviem len jednú vec dôveruj ale preveruj a bez urážky ja mám pocit že si si nepreveril...
@trash to máš pravdu, len sa mi nejak nechce výcvikom prechádzať zrovna s putinovcami ako hento.. a aj preto je vlastne tvoj off-topic o romákoch dosť off-topic
@waagbistritz69 Ako off-topic to iba znie ale všetko je možné romáci nás môžu prevážiť a hrdinný američania si už s takými degenerovaními bytosťami poradia hlavná vec že získajú našú pitnú vodu. A čo sa týka Putina a Putinovcov treba brať do úvahy že nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ a proti komu pôjdeš jedine proti tomu čo má viac špiny za nechtami a jeho úmysel je tvoja likvidácia ako povedzme taký veľmi veľmi zlý diktátor Putin. Veď hlavne staroverci majú z Ruskými oligarchami nepísanú dohodu preto je aj nimi momentálne plná Ruská armáda. Sú to síce oligarchovia ale Ruskí oligarchovia a uvedomujú si že od anglosasov im ide o krk preto sú ochotní dať zbraň do ruky aj tebe hoci ich neznášaš...Teraz je dôležité nepozerať na to kto aký je ale akého pôvodu vlastne môže byť.. Môže to byť vykorisťovateľ ale je to tvoj rodák a jednú vec môžu týto ľudia mať spoločnú ochrániť rod ešte pred nebezpečnejším agresorom...
@trash áno, môžu "nás" početne prevážiť, ale rovnako "mohla" nejaká anglická ulica v 19. storočí na základe podobných výpočtov byť dnes celá pokrytá konskými hovnami.. alebo napr. v 30. rokoch sa v nejakých č-s novinách písalo, že takýmto tempom vymierania bude mať v roku 2000 československo enem 5 miliónov obyvateľov. however, nestalo sa, pretože podobný lineárny vývoj v skutočnosti nastáva málokedy.
a nepovedal by som, že nám vodu chce niekto "zobrať" a že by bolo niečo také možné. asi to tak bude, že voda sa vo svete stane nedostatkovou komoditou, tak ako ropa a slovensko potom bude mať čo povedať na túto tému, lebo nielen žitný ostrov, ale minimálne aj muránska planina ukrývajú dosť pitnej vody - čo je na krasoch dôležité je, že tak ľahko nepodliehajú výkyvom počasia ako iné druhy prameňov, viď balkán alebo taliansko..
inak sranda, že podľa paranoidných vysielačov a zemiakov nesmie voda opustiť hranice, hlavne ak sa jedná o západ, ale do ruska už bolo fajn predať minerálku.. dvojí metr trošeno?
alebo že sa nepostavili proti akvaparkom. jedine že by toto hnutie bolo akurát tak xenofóbne a paranoidné a nemalo nič spoločné s ochranou hocičoho.. odporúčam tomu mediálnemu teroru neveriť ani slovo, len desia ľudí polopravdami a ojebmi, aby sa zviditeľnili.
jediný, kto ma mal zatiaľ v úmysle fyzicky zlikvidovať boli náckovia ale ani to neberiem až tak vážne, lebo keby sa mala splniť polovica ich vyhrážok, už dávno by bol koniec sveta minimálne
a je mi úplne jedno, či je buržuj zo západu alebo z východu, obom ide o privatizáciu ziskov a socializáciu strát
@waagbistritz69 No teraz sú londínske ulice cele posiaté prisťahovalcami a nie hovnami.. Slovensko je zase druhou najväčšou zásobárňou pitnej vody na svete a o to tu ide. Zase nehnevaj sa ale 500 kamiónov plných minerálky a k tomu z dôvodu predaja na Ruské pomery sa mi zdá dosť málo... A ešte toľko k vode žeby nejaký majiteľ nestle predával našu vodu a drzo vyhlásoval že pitná voda nieje ľudské právo už k niečomu vedie. Či predpokladali že v roku 2000 bude mať Česko 5 miliónov obyvateľov mohol byť špatný výpočet ale aj tak môže sa stať že populácia klesne niekedy inokedy v budúcnosti presný rok sa nedá tušiť záleží na pôrodnosti a tu máme strašne nízku navyše vláda nám tvrdí že cigánov máme pol milióna ja tomu už vôbec neverím si myslím že presný počet nám taja a je ich už vyše milióna. A čo sa týka napríklad toho Slobodného vysielača u mňa stratil váhu ako rádio rebeka podobne keď miesto metalových peciek začali hrať buzerantské pesničky. Zase sa tvrdí že nás náckovia chceli fyzicky zlikvidovať a ty veríš že boli to jedine oni. Ale polož si otázku kto ich vlastne sponzoroval nieje reč len o Thulskom spoločenstve aristokratov. Pokojne ich mohli sponzorovať židia. Aj v nemeckej armáde sa našli mnohý dôstojníci čo mali židovský pôvod napríklad poľný maršal Mainstein. Náckovia svoje dosiahly volá sa to EU o veľkom európskom spoločenstve sníval už dávno aj Hitler. Náckovia nás chceli zotročiť a zotročili nás tvrdia chlapi od nás z krčmy a že chodia do krčmy neznamená že nemajú pravdu... Niekto je študovaný má papier pije presso zo sifónom v prvej cenovej skupin ea má v hlave prázdno a chlapi z krčmy môžu mať viac filipa čiže sa nemusia ani v tých náckoch míliť.. Firma v ktorej pracujem nazívaju Hitlerova pomsta a majú pravdu robím pre nemcov v japonskej firme a sa do teraz čudujem prečo ešte nemáme talianské vedenie už by mi to pripomenulo úplne hlavné mocnosti Osy...
@trash tak to chodí, pred 40 rokmi sa zas bratislavské ulice nejak posiali ľuďmi z oravy, šariša a podobných lokácií.. aj keď, pár ľudí to tam nerozdýchalo doteraz
mám pocit, že som niekde čítal, že to vyjadrenie šéfa nestlé je vraj hoax alebo vytrhnuté z kontextu, ale nechce sa mi to dohľadávať.. ak to myslel tak, ako hovoríš, tak by si zaslúžil minimálne nasrať do rúk a nepustiť k vode, o tom bez debaty sprivatizovať všetko, z čoho možno následne vyťažiť zisk, je bakuninžiaľ bežný kapitalistický prístup, nemyslím si však, že na slovensku niekedy nastane nedostatok vody, aj keby bola v súkromných rukách..
aj máš niečím podložený ten názor, že vyše milióna romákov? a nemyslím, že by vláda v tomto smere niečo tajila (náhodou by sa aj smerákom v budúcnosti mohol nejaký populisticko-rasistický doomsdaying hodiť, ako na ňom dnes ryžujú napríklad kotlebovci), skôr to je tým, že v rámci sčítania sa môže každý prihlásiť k národnosti podľa svojho uváženia, tj. romák si tam môže zaškrtnúť, že je maďar alebo slovák.. čiže romákov môže byť o niečo viac, ako ukazujú výsledky sčítania, ale zas tak o moc podľa mňa nie..
čo sú to "buzerantské pesničky?" ja počúvam hlavne hardcore/punk a jeho odnože a tam by sa v pár kapelách tiež našli nejakí LGBT ľudia, a čo ako s tým? takisto v západnej metal scéne by sa určite niekto taký našiel
ja nehovorím o historických náckoch (ktorých som nezažil - logiczne, prawda..), ale o tých súčasných, ktorí ale tipujem podľa teba ani neexistujú a okrem toho "nácek" neni pomenovanie pre národnosť, ale pre ideológiu. a poznám plno nemcov, ktorí majú od tej ideológie ešte ďalej ako ty
zaujímalo by ma, na základe čoho si zrovna mňa asociuješ skôr s tou prvou cenovou skupinou, síce nepijem žiadny alkohol už asi tri roky, ale k tým krčmám mám predsa bližšie
možno mám predsudky ohľadom talianov, ale talianske vedenie by malo byť práveže v pohode, ne? ja som zas chvíľu robil napríklad vo VW, ale to pre slovenské firmy a furt myslím, že proletárovi by malo byť lautr jedno, odkiaľ je ten, ktorý ho vykorisťuje..
@waagbistritz69 No môže to byť hoax ale v dnešnej dobe sme si nie istý napríklad taký Paška ten sa už vôbec netají tým a sám dáva najavo že môže všetko podobne môže aj majiteľ nestle.. Čo mi vieme možno to je naozaj hoax nevideli sme nepočuli sme že to vyhlásil tak sú hlasím s tebou že sa to nedá na 100% tvrdiť žeby niekto niečo prehlásil. To isté aj o kotlebovcoch keď si ich už spomenul. Tvrdilo sa že Kotleba povedal že SNP bola vlastizrada aj na Narkóze o tom vysielali pred oslavami nevidel som žiaden záznam kde to napríklad taký Kotleba vyhlásil čiže sa tiež nedá 100%ne veriť tomu že je to pravda preto si pokojne môžem ako občan zo slobodným názorom a vlastnou hlavou myslieť že Kotlebové tvrdenia sú tiež hoax a hlavne išlo o mediálne očiernenie niekoho kto je systému nepohodlný. Tých cigánov nemám nijak podložených ale vzhľadom na to že oni sa nerodia ale kotia by som nejakým štatistikám ktoré zvlášť vypustí napríklad taký štatistický úrad neveril. Hlavne aj preto lebo sa tiež aj Kažimir obracal na štatistický úrad ako zdroj keď tvrdil pred Sulíkom že podarilo sa im znížiť ceny plynu o 90% čiže podľa tej hlúpej hlavy už neplatíme 50 centov za kubík ale iba 5. Ale tak to to býva u človeka ktorý pekne edlhú dobu neplatil inkaso... Čo sa týka tých tzv náckov boli taký čo ma išli bbiť pre výzor keď s nimi nabíjala puberta a teraz mi podávajú ruku bavia sa so mnou ako človek s človekom a tvrdia o sebe že sú nacionalisti. Vekom skôr dostali rozum takže také hnedé hrozby o akých udáva nejaký študovaný cvok popíjajúci krabičkový jablkový mušt niekde v pivnici na svoju webstránku nehrozia. A ak je niekto tesne pred tridsiatkov a slintá nad ríšskou zástavou tak to už je mentálna vada ale tí TZV náckovia čo boli v puberte veľkí bojovníci bielej ligy už vekom dostávajú viac rozumu... Či je talianské vedenie OK to neviem ale ako to býva v tej nemenovanej textílke na východe slovenska ktorú vlastnia taliáni sa zamestnanci akosi OK necítia keď zarábajú menej ako minimálku a ešte ich plašia ako otrokov. Myslím si že jedine Slovan si Slovana bude vážiť pokiaľ nieje pokrivená povaha. Ale Taliani Nemci Francúzi či Angláni? To pochybujem že pre nich budeme niekedy viac ako hovno. Samozrejme za to s časti môžu mnohí súkmeňovci keď máš v nejakej firme slovenské vedenie často si človek všíma ako hlboko sa dokážu vopchať zahraničným investorom do riti a potom si napríklad Nemec utvorí taký obrázok o celkovo všetkých Slovákoch že sú pätolízači. To len pre pár jedincov ktorých ženie iba kariéra. A aj keby bol niektorý s týchto príslušníkov Nemeckého či Talianského národa kamarát jedno vždy ostáva a to že nám nemôžu byť nikdy bratia ako Slovan so Slovanom. Inač k tej krčme najväčšie revolúcie vždy vznikali v krčmách ja do krčmy zase nechodím sa opíjať iba si dať jedno dve pivka a z jedným veteránom SNP si zahrať šach. Ani do mesta ma neláka do nejakej lepšej kategórie chodiť to chodím iba kvôli frajerke lebo tú zase nezavlečiem do krčmy... Len som chcel vyjadriť svoj názor že to aký podnik navštevuješ sa neodráža na povahe či inteligencii človeka..
@trash@25
...hmmmmm...
...sorry, nope, to nedáva zmysel na žiadnej úrovni a v žiadnom kontexte, ani filozofickom, ani teologickom, ani žiadnom
@zajkousko@26
"100% -tnú...lebo ju cítim vo svojom srdci...."
tak ako moslim cíti vo svojom srdci islam, starý riman svoj panteón, hinduista hinduizmus, japonec šintoizmus...
"a za túto vieru, zomieraju ľudia vo svete..."
...tak ako mnohí iní ľudia vo svete zomierajú za tie svoje náboženstvá, alebo v dôsledku iných náboženstiev... btw, nemal by si potom radšej uctievať autonehody? lebo to je každoročne najčastejší dôvod smrtí.
"Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa potupovať a prenasledovať a všetko zlé na vás nepravdivo hovoriť;
radujte sa a jasajte, lebo máte hojnú odmenu v nebi."
lebo to nie je presne to čo ti povie podvodník aby ťa zmanipuloval a zaistil si že to čo ti nakecal nespochybníš ani keď ti všetci okolo hovoria že je to kravina, že...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale zaujal ma tento článok
» vedy.sk/sk/vedy.php#pve...
po vypuknutí ukrajinskej krízy však sa však zrazu objavili články o "fašistických Ukrajincoch" a súčasne pozvánky na "krátky kurz nácviku bojovej činnosti malej jednotky o rozsahu 2 až 3 dni. Základom je tradičná kazacka príprava osvojovania si bojových návykov v rámci malej bojovej skupiny" a to mi hovorí ešte menej..
čiže fuck off.
sa neposer aj s tým arogantným primitívom
arogantným?
neviem kto si tu myslí že nekonečne inteligentná a mocná bytosť vytvorila vesmír ktorý má naskrz najmenej 14miliónov svetelných rokov, a obsahuje miliardy galaxií, na to, aby na nejakej zabudnutej planétke na periférii mohli žiť nejaké obmedzené nepodstatné tvory.
primitívom?
neviem kto tu ako vysvetlenie pôvodu živočíchov akceptuje "mágia" lebo nie je schopný pochopiť takú základnú a prirodzenú vec akou je evolúcia
pekný večer aj tebe.
mám strašne rád trefné vety
chudák
ale no... keď už to tak obkecám aby som na teba nebol príliš hnusný tak nemusíš do jedného slova zhrnúť čo som ti tým vlastne povedal len preto že si šťastný že si pochopil...
ty nechápeš, že tvoje komenty má vôbec nezaujímaju, že chcem mať od teba pokoj, tebe robí radosť sa stale ukazovať aky pako birdzu, koho to okrem teba ešte zaujíma
najdi si konečne babu a do tej hustí svoje trapošiny a mne daj konečne pokoj, si otravný ako červík v jablku
"y nechápeš, že tvoje komenty má vôbec nezaujímaju"
keby ťa nezaujímali tak nereaguješ
"že chcem mať od teba pokoj"
keby si chcel pokoj tak nereaguješ.
a neprovokuješ svojimi kokotinami.
"tebe robí radosť sa stale ukazovať aky pako birdzu"
nope, robí mi radosť ukazovať aký pako si ty
a robí mi radosť ventilovať si frustrácie na ľuďoch čo si pohŕdavý prístup zaslúžia
"najdi si konečne babu"
aj by som chcel, ale vieš aký je problém nájsť nejakú s ktorou to nie je strata času, a ktorá stíha intelektuálne so mnou držať krok?
"si otravný ako červík v jablku"
súhlasím, ten je tiež otravný až keď sa v tom jablku začneš rýpať a rozdrbávať mu tým domček, inak ani nevieš že tam je
buď taky láskavý a pohovor si s midnight -om, jeho vystupovanie voči mojej osobe je plné hnusného osočovania, škodoradosti a primitívnej tuposti...
ako môže takýto človek robiť admina?...
skoro v každom fóre zhadzuje birdzákov, nevyslovne hnusne hreší a hrá sa na boha ako by mu to tu všetko patrilo...
mal by si posúdiť jeho psychicku spôsobilosť, nakoľko je zrejme, že je značne narušený a takto si vybíja svoju vnútornu rozpoltenosť na nás uživateľoch...
nie je to prvý raz, čo znepríjemňuje dobrú pohodu svojím konaním...
nakoniec si myslím, že by nebolo dobre, aby sa tieto spory preberali niekde mimi birdzu, som za pokoj medzi ľuďmi, ale všetko má svoje hranice....
ano valí , ale aj ty dobre vieš, že po smiechu býva obyčajne plač, každy si je strojcom svojho šťastia....
prajem mu veľa životnej pohody, ľudskej prirodzenosti, zdvorilosti, slušnosti a hlavne lásky v duši, ktorá mu tak veľmi chýba
100% -tnú...lebo ju cítim vo svojom srdci....
a za túto vieru, zomieraju ľudia vo svete...
"Blahoslavení prenasledovaní pre spravodlivosť, lebo ich je nebeské kráľovstvo.
Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa potupovať a prenasledovať a všetko zlé na vás nepravdivo hovoriť;
radujte sa a jasajte, lebo máte hojnú odmenu v nebi.“
vydržal som aj horšie, takže nech sa páči, budeš druhý po midnoghto-ovi....
a nepovedal by som, že nám vodu chce niekto "zobrať" a že by bolo niečo také možné. asi to tak bude, že voda sa vo svete stane nedostatkovou komoditou, tak ako ropa a slovensko potom bude mať čo povedať na túto tému, lebo nielen žitný ostrov, ale minimálne aj muránska planina ukrývajú dosť pitnej vody - čo je na krasoch dôležité je, že tak ľahko nepodliehajú výkyvom počasia ako iné druhy prameňov, viď balkán alebo taliansko..
inak sranda, že podľa paranoidných vysielačov a zemiakov nesmie voda opustiť hranice, hlavne ak sa jedná o západ, ale do ruska už bolo fajn predať minerálku.. dvojí metr trošeno?
alebo že sa nepostavili proti akvaparkom. jedine že by toto hnutie bolo akurát tak xenofóbne a paranoidné a nemalo nič spoločné s ochranou hocičoho.. odporúčam tomu mediálnemu teroru neveriť ani slovo, len desia ľudí polopravdami a ojebmi, aby sa zviditeľnili.
jediný, kto ma mal zatiaľ v úmysle fyzicky zlikvidovať boli náckovia ale ani to neberiem až tak vážne, lebo keby sa mala splniť polovica ich vyhrážok, už dávno by bol koniec sveta minimálne
a je mi úplne jedno, či je buržuj zo západu alebo z východu, obom ide o privatizáciu ziskov a socializáciu strát
mám pocit, že som niekde čítal, že to vyjadrenie šéfa nestlé je vraj hoax alebo vytrhnuté z kontextu, ale nechce sa mi to dohľadávať.. ak to myslel tak, ako hovoríš, tak by si zaslúžil minimálne nasrať do rúk a nepustiť k vode, o tom bez debaty sprivatizovať všetko, z čoho možno následne vyťažiť zisk, je bakuninžiaľ bežný kapitalistický prístup, nemyslím si však, že na slovensku niekedy nastane nedostatok vody, aj keby bola v súkromných rukách..
aj máš niečím podložený ten názor, že vyše milióna romákov? a nemyslím, že by vláda v tomto smere niečo tajila (náhodou by sa aj smerákom v budúcnosti mohol nejaký populisticko-rasistický doomsdaying hodiť, ako na ňom dnes ryžujú napríklad kotlebovci), skôr to je tým, že v rámci sčítania sa môže každý prihlásiť k národnosti podľa svojho uváženia, tj. romák si tam môže zaškrtnúť, že je maďar alebo slovák.. čiže romákov môže byť o niečo viac, ako ukazujú výsledky sčítania, ale zas tak o moc podľa mňa nie..
čo sú to "buzerantské pesničky?" ja počúvam hlavne hardcore/punk a jeho odnože a tam by sa v pár kapelách tiež našli nejakí LGBT ľudia, a čo ako s tým? takisto v západnej metal scéne by sa určite niekto taký našiel
ja nehovorím o historických náckoch (ktorých som nezažil - logiczne, prawda..), ale o tých súčasných, ktorí ale tipujem podľa teba ani neexistujú a okrem toho "nácek" neni pomenovanie pre národnosť, ale pre ideológiu. a poznám plno nemcov, ktorí majú od tej ideológie ešte ďalej ako ty
zaujímalo by ma, na základe čoho si zrovna mňa asociuješ skôr s tou prvou cenovou skupinou, síce nepijem žiadny alkohol už asi tri roky, ale k tým krčmám mám predsa bližšie
možno mám predsudky ohľadom talianov, ale talianske vedenie by malo byť práveže v pohode, ne? ja som zas chvíľu robil napríklad vo VW, ale to pre slovenské firmy a furt myslím, že proletárovi by malo byť lautr jedno, odkiaľ je ten, ktorý ho vykorisťuje..
...hmmmmm...
...sorry, nope, to nedáva zmysel na žiadnej úrovni a v žiadnom kontexte, ani filozofickom, ani teologickom, ani žiadnom
@zajkousko @26
"100% -tnú...lebo ju cítim vo svojom srdci...."
tak ako moslim cíti vo svojom srdci islam, starý riman svoj panteón, hinduista hinduizmus, japonec šintoizmus...
"a za túto vieru, zomieraju ľudia vo svete..."
...tak ako mnohí iní ľudia vo svete zomierajú za tie svoje náboženstvá, alebo v dôsledku iných náboženstiev... btw, nemal by si potom radšej uctievať autonehody? lebo to je každoročne najčastejší dôvod smrtí.
"Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa potupovať a prenasledovať a všetko zlé na vás nepravdivo hovoriť;
radujte sa a jasajte, lebo máte hojnú odmenu v nebi."
lebo to nie je presne to čo ti povie podvodník aby ťa zmanipuloval a zaistil si že to čo ti nakecal nespochybníš ani keď ti všetci okolo hovoria že je to kravina, že...