Vegáni, vegetariáni - máte problém s odbúravaním alkoholu?
Máte pocit, že sa rýchlejšie opijete a že máte horšiu opicu ako keď ste jedli mäso? Čo sa opitosti týka, u mňa asi v pohode, ale opice sú nechutné a trvajú dlho, doteraz ma pobolieva hlava a nič moc sa mi nechce asi budem musieť prestať piť
Hlavobolenie po chlaste je dehydrataciou. Skus s alkoholom pit viac vody.
Co sa tyka celkovej opitosti jediny rozdiel moze byt v tom, ze my vsezravci mame vo vseobecnosti mastnejsiu stravu - tuky viazu alkohol. Tym padom, ked ja si dam na vianocnych trhoch k trom puncom klobasu (teda ja nie, ale niekto iny), tak sa neopijem, ale ty ked si k nim das pol kila mrkvi (neviem kde zozenies mrkvu na vianocnych trhoch, ale priklad, chapes) tak sa pravdepodobne opijes.
ja drzim este aj prerusovane hladovanie 18/6 malokedy vacsinou 20hod nejem 4 hod jem.) a pil som s ludmi zarovno, a prakticky nalacno, vsetkych som ukladal spat a rano som bol este prvy hore, oni jedli chleba vo vajicku s kecupom a stale boli K.O... ja som si dal len kavu a bol som v pohode u mna je to tak aspon co si pamatam ze triezviem rychlejsie .) neviem ci znesiem rovnako.) obcas sa mi zda ze aj viac ako predtym, ja hlavne ked pijem zapijam cistou vodou / mineralkou, nic sladene nepijavam
Niesom vegan ani vegetarian ale moc toho masa nezjem a mam s tym problem aj ked uz popijam roky no skoro vzdy ked si vypijem viac tak na druhy den nevladzem cely den ani z postele vstat poriadne
@exomor obdivujem sposob tvojho jedenia i ked nechapem co je dobre pre telo na takych sokoch, ale ok..
inak vela zalezi prave na tej vode a "riedeni" potom neboli hlava..
no a tiezr olu zohrava spalovanie a rychlost metabolizmu ako i vaha..
@johnysheek neveril som tomu, bol som vlastne proti hladovkam a niecomu podobnemu, pokial som si to sam neodskusal a neuvidel som vysledky preto ak mam o nieco zaujem tak si to vyskusam a nerobim si teorie o vzdusnych zamkoch treba si nastudovat Intermittent Fasting
@johnysheek ja som otvoreny novým poznatkom skusenostiam a objavovaniam. Ja zas nemam rád ked ma niekto na niečo moc zaškatuľkovaný názor, ale to už je tvoja vec .) šak si kukni
Ale neviem co je to opica možno preto lebo som ešte nikdy naozaj opita nebola....ked o sebe viem, viem chodiť rovno a neslintam asi to nie je opitost že?
Som schopná prebúrať steny, keď doma alkohol nemáme, ale nevidím problém v odbúravaní alkoholu z môjho organizmu, odkedy nejem mäso.
Nič, čo by nevyriešil jeden vyražak. Dva, tri, päť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Co sa tyka celkovej opitosti jediny rozdiel moze byt v tom, ze my vsezravci mame vo vseobecnosti mastnejsiu stravu - tuky viazu alkohol. Tym padom, ked ja si dam na vianocnych trhoch k trom puncom klobasu (teda ja nie, ale niekto iny), tak sa neopijem, ale ty ked si k nim das pol kila mrkvi (neviem kde zozenies mrkvu na vianocnych trhoch, ale priklad, chapes) tak sa pravdepodobne opijes.
inak vela zalezi prave na tej vode a "riedeni" potom neboli hlava..
no a tiezr olu zohrava spalovanie a rychlost metabolizmu ako i vaha..
hento si kuknem, ale na zaklade toho co viem o fungovani ludskeho tela, tak mi toto ako dobre nepride.. ale whatever. len sa cudujem
Dokonca mam pocit ze sa niekedy nedokazem opit.
Ale myslim ze to nesuvisi s veganstvom.
Nič, čo by nevyriešil jeden vyražak. Dva, tri, päť.