mám kamarátku vegetriánku a k narodkám jej chcem dať niečo čo by pobavilo ale neurazilo. dať jej kus klobásy sa mi nezdá vhodné tak by som sa chcel opýtať čo vegetariáni jete miesto mäsa.
v tomto prípade nejde o hodnotu darčeka ale hlavne o to poba
čo keby si jej zaobstaral robi plátky a zabalil ich tak, že bude navrchu etiketa nejakej klobásy? okrem toho, že to je dosť trapné, takže by ju to mohlo pobaviť, tak robi plátky potešia, keďže sú trošku drahšie ako sója
@neorigin álna nemusí ale o jedlý sa potom môžeme podeliť
@etelnair hej niečo také. v prvom rade nejde o to aby si to dala doma na poličku ale aby sme sa zasmiali a aby som ju pobavil. ja ani nemám vedieť že je vegetariánka.
a ak by som ja niekde na chate dostal rybie prsty tak by som sa náhodou zasmial a večer by sme si ich mohli spraviť =D
@grietusha veď nemusí to byť práve z tejto oblasti, ale čokoládu či bonboniéru nepovažujem za extra nápad
má to hlavne pobaviť a to že je vegatariánka je pre mňa novinka tak som to chcel využiť. inak nevybočuje z normálu čiže dávať jej kvety alebo hodnotné dary sa mi zdá trochu prehnané
@greenbunny Takýto tip darčeku by ju síce pobavil a zasmiala by sa, ale podľa mňa by si jej mal kúpiť niečo, čo jej vydrží a čo jej Ťa bude pripomínať vždy, keď tú vec bude používať, chytí ju alebo len zazrie. I keď aj spomienka s vtipnou myšlienkou jej môže zostať v srdci...
@greenbunny To čo je za hlúposť, že o jedlý dar by sa mohla podeliť? Však to jej kupuješ k narodeninám – pre ňu. To už si rovno môžeš kúpiť Tofu syr sám pre seba a zjesť ho (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to jak keby ty si dostal na narodeniny 20 deka kuracej sunky previazanej maslou o__O
alebo bezne si davate krabicku syra, pol kila papriky, rybie prsty a taketo veci na narodky?
čo keby si jej zaobstaral robi plátky a zabalil ich tak, že bude navrchu etiketa nejakej klobásy? okrem toho, že to je dosť trapné, takže by ju to mohlo pobaviť, tak robi plátky potešia, keďže sú trošku drahšie ako sója
@etelnair hej niečo také. v prvom rade nejde o to aby si to dala doma na poličku ale aby sme sa zasmiali a aby som ju pobavil. ja ani nemám vedieť že je vegetariánka.
a ak by som ja niekde na chate dostal rybie prsty tak by som sa náhodou zasmial a večer by sme si ich mohli spraviť =D
má to hlavne pobaviť a to že je vegatariánka je pre mňa novinka tak som to chcel využiť. inak nevybočuje z normálu čiže dávať jej kvety alebo hodnotné dary sa mi zdá trochu prehnané