Nic v zlom, ale podla mna je to kravina. Maso obsahuje pre cloveka dolezite latky, hlavne u deti prestat jest maso je absolutna blbost, to sa na zdravi odrazi. +moj sukromny nazor, maso mi chuti, angel:suhlas ohromne tym pomozes zvieratam a budem hnusny masozravec az do konca zivota...
V potravinovom retazci je clovek aj tak na vrchu, a keby som uz chcel nejako zabranit tomu, aby ludstvo zvierata vyvrazdovalo, bolo by treba zmenit nieco ine ako prestat jest maso. Clovek aj tak je masozravec...
ak by sme mali odstranit všetko zlo tak by sme museli odstranit aj seba - cize ludi.. svet ma pekne aj skarede stranky tak ako všetko ostatne..
ak nechces jest maso len kvoli vyvrazdovaniu zvieratok tak ja neviem..podla mna su ludia kt zabijaju zvieratka len kvoli poteseniu takze zacal by som najskor tam ..
a inak..kremy všetky tie nivea a dove a neviem aka kozmetika..co myslis na com to testuju najskor..chudatka zvieratka..som videl par fotiek a bolo mi zle..takze myslim ze niekto je maso neni až taky hriech ako všetky svinstva co som spomenul..
ja uz som vegetarián dlho , a vôbec mi to nechýba..........takých videi ale aj o 100x horsich som uz videl......a hnusi sa mi aky hnusný mozu byt ludia....
ja nikoho nenutim na nič moj dobry pocit mi i tak nik nezoberie vzdy je lepsie jest maso ako byt tzv vegetarian co si zle zlozi stravu lili myslim ze ta chudokrvnost nie je o veganstve ale o sprostosti ja sama viem ze denne dodavam telu 15mg b12 inak by mi telo nefungovalo to vsak neznamena ze maso je zdrave okysluje nas organizmus a obera mu vitaminy pri metabolickych procesoch a ja som veganka od malicka nie no od desiatich som zacala trucovat u nas maso je iba otec no preto ma mozno zdravotne problemy a vyse stopatdesiat kil...vegankou viem byt i preto ze poznam minerali a vitaminy ktore su v rastlinej strave a viem si to nutricne vyvazit ak si myslite ze jem nudnu zeleninu mylite sa jem ako vedsina z vas no milujem zeleninu a ovocie takze tvoria zakaz dnes je vela dobry nahrad masa napr robi maso ktore svojou chutou pripomina skutocne maso mne chuti este viac a tesim sa na veganske syry cheszly ktore by mali prist na trh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ak nechces jest maso len kvoli vyvrazdovaniu zvieratok tak ja neviem..podla mna su ludia kt zabijaju zvieratka len kvoli poteseniu takze zacal by som najskor tam ..
a inak..kremy všetky tie nivea a dove a neviem aka kozmetika..co myslis na com to testuju najskor..chudatka zvieratka..som videl par fotiek a bolo mi zle..takze myslim ze niekto je maso neni až taky hriech ako všetky svinstva co som spomenul..
len sa pýtam
tsssss
tie slepice
ale je to aj smutné...
Ale zastavam nazor ze clovek by mal jest maso- dovod= biologia a metabolicke procesy
Nic proti tym co sa boja jest vsetko co vrha tien... len ja by som to nedokazal