Ahojte. Prosím vás neviete nejaké dobré recepty pre vegetariánov (môže byť aj appka)? Nejako sa v tom už strácam a dookola si varím to iste :/ A inak je pravda, že vegetariáni viac priberajú ako ľudia čo jedia mäso? vopred ďakujem za odpovede
Moja spoluziacka jak prestala jest maso tak schudla aj, neviem kolko, ja som pocula ze sa ti tym precisti organizmus. Ale vazne len pocula inak sa do toho nevyznam, A vegetarianskychn receptov mas plno, napr. ak mas rada plnenu papriku tak namiesto masa pouzi sojovu drt... raz som to jedla a chutilo
@noha05 presne toto som počula aj ja ale posledné tri mesiace som dobre pribrala :/ mamča má presvedčia, že to je tým, že vôbec nejem mäso. Mi to príde divne vidíš toto má nenapadlo 0.0 ďakujem
závisí od toho čo vegetarián je, aj také čipsy sú v podstate vegetariánske ale zdravé a diétne mi zrovna neprídu
pozri si normálne na vareche, tam je kopa receptov
@chanteuse mam znameho, ktory tam je len preto, aby tam balil baby. Kedze v tej DIY kucharke je nejakych 30 tisic ludi a vacsina z toho zeny, tak ak bude mat uspesnost 0.1% tak to vychadza stale na relativne vysoke cislo.
@hotaru ... ževraj sa v niektorej skupine riešilo,že na ženu nejdu komare,či nemože mať nejaku chorobu ? wtf. ale podla mňa naj je "alterna" odtial uz som kolkokrat chcela odisť,ale viem si tam zlepsit naladu
co ti ja viem. mamka rype do teba tak to vidim ja. mamky stale musia povedat nieco super mudre hlavne aby si zachovali svoju dominanciu a pritom takto hlupo len ublizia citom svojich deti casto...neber to vazne.
@ps102 vegetariani mozu jest akurat tak pussy a nie ryby, lebo ryba nerastie na strome.
aj tak pribrzdeny zdroj informacii ako Wikipedia v tom ma jasno:
"Vegetarianism is the practice of abstaining from the consumption of meat – red meat, poultry, seafood and the flesh of any other animal; it may also include abstention from by-products of animal slaughter."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pozri si normálne na vareche, tam je kopa receptov
@4 ďakujem krásne
Ryby nie sú rozkošné chlpatučké, tie môžu jesť vegetariáni
Mal som na gympli spolužiačku čo presne toto robila
@carpathian myslim,že plno ludi ani nevie prečo je tam,to je ešte dobry pripad
aj tak pribrzdeny zdroj informacii ako Wikipedia v tom ma jasno:
"Vegetarianism is the practice of abstaining from the consumption of meat – red meat, poultry, seafood and the flesh of any other animal; it may also include abstention from by-products of animal slaughter."
Prepáč ale vôbec nerozumiem čo sa mi snažíš povedať. :ehm: