Čauko, chcem sa spýtať čo si myslíte o tom že keď dievča podotýkam 17-ročné chce hrať florbal alebo basketbal, písala som do klubov či by ma zobrali no uvidíme, ale myslíte že mám nejakú šancu, keď už mám 17 rokov a nemám až tak dosť skúsenosti len trocha
@3 Normálne som sa až musel usmiať.. ja mam 17 a rád by som sa venoval basketbalu.. a som si vravel že už uplne "no chance" v mojom veku ale keď ty si začal v 20tke s florbalom tak možno budem mať nejakú šancu aj ja s basketom hoci by som nehral na zápasoch iba na tréningoch ale aj tak by som bol rád
@danieldevil hej? a kde a ako mi povieš? keď až v 20-ke .
Ostatným poviem len ta že dik za komenty, už len čakám na odpovede z klubov .-) nikdy som nemala šťastie pokračovať začala som s florbalom už na základke v druhom ročníku, rok som ho hrala aj súťažne ale museli sme sa presťahovať, hádam budem mať šťastie a budem v tom pokračovať .-).
@danieldevil som z Nitry či keď je to väčšie mesto mala by sommať šancu dobre tak dik, už som im písala hádam mi do koca leta odpíšu a ked nie mám asi smolu.. .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nemyslím si nič , skús to , za skúšku nič nedáš.
Ostatným poviem len ta že dik za komenty, už len čakám na odpovede z klubov .-) nikdy som nemala šťastie pokračovať začala som s florbalom už na základke v druhom ročníku, rok som ho hrala aj súťažne ale museli sme sa presťahovať, hádam budem mať šťastie a budem v tom pokračovať .-).