No je to prinajmensom divne. Nech sa lubia ako chcu, ale je to divne. Ale inak mi to je fuk, keby to je nejaky kamarat, tak mu poviem, co si o tom myslim (setrne), ale inak neriesim.
tak ako kebyze mas 15 a on 19..je to mozno ine, bo podla mna 14stky nemaju co vobec chodit s chalanmi ale ne...je to ok, do istych medzi, co iste chapes...ja mam 17 a paci sa mi 23rocny..
Zase sa nasla dalsia pica, co proste musi spomenut, ze baby su vyspelejsie. uz len to, ze to sem vobec pises a to aka si neinformovana len poukazuje na fakt, ze pravdu nemas. ja uz ani nebudem vysvetlovat tuto zalezitost, lebo by som sa uz x krat opakoval.
VYSPELEJSIE FYZICKY VY KKOTI, nie psychicky, takze aj ked vyzera na 18 ale v hlave ma stale 14 takze pici uz sa to tu riesilo vyspelejsie su fyzicky !!!!! kurva len sa znervoznujem...
Baby dnes nejsu vyspele len fyzicky...hej? a vies preco si baby hladaju starsich? tak si od svojho veku odpocitaj 5 a dostanes svoj psychicky vek...jo? takze ak ma 20 a ona 15...to akurat vychadza...vies..starsi chalan uz vie, co chce a nerobi blbosti jak taki 16, 17r...takze tak
tak po prve: na ulici mozno clovek ani nespozna ten vekovy rozdiel
a po druhe: vek neries! tak ti poradim. a ked sa mate radi, kaslite na vek aj na to co by hovorilo okolie na ten rozdiel. proste si ich nevsimajte, je to isto lepsie ako pokazit si tak vztah. ver mi, mam svoje skusenosti
Mixelle - tvoja pica je vedecky dokazana. baby su vyspelejsie fyzicky, pretoze ich rast sa konci v 16 rokoch, zatial co muzi fyzicky dospievaju v 21. vela zien preto hovori, ze zeny dospievaju skor a ze su inteligentnejsie, ale nedostatky vasich informacii to iba vyvracaju. najdete si stareho bohateho kokota s autom a potom vypravate, ze to musi byt, lebo ste vyspelejsie. HaHa (smiech)
Vzhľadom na to, že dievčatá dospievajú o tri roky skôr, ako chlapci, si myslím, že je to úplne v poriadku. Inak uprednostňujem vekový rozdiel medzi partnermi min. 20 rokov (starší chlap a už plnoletá žena).
Pohoda.. v dnesnej spolocnosti?...uplne v pohode...14 a 18?ak to nevadi zrovna im dvom...predstav si 24 a 28...znie to lepsie..ale je to uplne rovnake..ibaze 14rocne baby byvaju este dost naivne a detinske ..tot nic v zlom..aj ja som bola.. cest vinimkam
Daylla: okrem toho ze 14 rocne byvaju dost naivne a detinske, su aj pod zakonom, a osobne by som do takej ako 18 rocny ani prst nestrcil. Uz len koli tomu ze to poriadne ani dieru nema..
14 a 18 je este v pohode. aj ked suhlasim s tym, ze 14 rocne baby su poväcsine este dost naivne, ale nie vsetky!! niektore su vyspelejsie a niektore su naivne cely zivot...
ale co je horsie, tak ked chodi 16 / 17-rocna baba so 43-rocnym starym *****. a jeho syn je starsi ako ta baba... to je fakt sila.
Myslim si, ze je to dost individualne, zalezi ake osobnosti su. Niektori si mozu rozumiet a takmer nepocitovat vekovy rozdiel a inym to moze prekazat. Hoci v obdobi puberty kazdy rok, co sa tyka vekoveho rozdielu, je trochu citelny... v tomto obdobi kazdym dnom sa clovek meni, vyvija, osobnostne rastie.. tak by bolo lepsie keby taka 14r sa pozerala maximalne po 16r chalanoch...
Jedno dievča z vyššieho ročníka má buď 14 alebo 15 chodí s chalanom ktorý už má vodičák... no neviem kolko má rokov... vyzerá dosť mlado čiže spolu nevyzerajú čudne... No a podľa mňa sa oni dvaja našli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ja som mala 14, keď som sa spoznala s mojím ( už bývalým) chlapcom a on mal 19 a boli sme spolu 10 mesiacov, čo je dosť.
Teraz mám chlapca, má 21 a rozumieme si výborne.
Myslím, že na veku nezáleží, skôr na psychickej vyspelosti.
A ak by chcel ten tvoj sex tak by ste mali počkať, kým budeš mať 15...alebo to robiť aspoň tak, aby o tom nikto nevedel
ja som v 15 chodila s 22rocnym a boli sme spolu dlho.pokial si rozumiete naco riesit vek..
a po druhe: vek neries! tak ti poradim. a ked sa mate radi, kaslite na vek aj na to co by hovorilo okolie na ten rozdiel. proste si ich nevsimajte, je to isto lepsie ako pokazit si tak vztah. ver mi, mam svoje skusenosti
baby psychicky dospievajú od 11 a v 16-17 sa to končí...čest vynimkám,...
ale co je horsie, tak ked chodi 16 / 17-rocna baba so 43-rocnym starym *****. a jeho syn je starsi ako ta baba... to je fakt sila.