@viso2 fúha, tak to je asi nič moc, oslavovať narodky a Vianoce naraz, čo? Ja som sa zase narodila v ten istý deň aj mesiac, ako moja mamka... Obe sme sa narodili 12.10. akurát že v iný rok...
@peter piper ved dobre ale to je ine ked kazdy vie ze to tam mam len tak zo srandy aj fotku z toho veku ako ked o jeden rok ... tu kazdy vie ze tolko nemam u nej to nevie nikto ked hlasuje tak a v profile tak, tak potom comu mame verit...?
@peter piper odpovedala: Ked ma niekto v profile sedem, tak kazdy vie ze tych sedem asi v skutocnosti nema...ze to ma zo srandy...ale ked ma niekto v profile 13 a zahlasuje za 14,15 tak to vyzera divne,akoby naozaj nevedela kolko ma rokov ...
@peter piper ja som si nevsimla zeby nereagoval.... mne naskocilo hned ked som mala narodky..aj inym ludom a okrem toho tych 14 este nemala az koncom augusta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
to bude pařba
dík
takyto prieskum tu je pravidelne kazdy masiac,ak nie aj castejsie
inak este len par dni
btw. birdz nejako presne nereaguje na datum narodenia, takze kludne mohla mat uz tyzden 14 a v profile ma este 13