Ešte vám tie sviatky nejdú na nervy? Netvrdím, že to netreba nejako osláviť, posedieť občas v kruhu rodiny, troška takpovediac vypnúť od kadejakých povinností ale zas na druhej strane každý rok jedno a to isté stále dookola? Keby boli Veľkonočné a Vianočn
A tvoje narodeniny čo? A meniny, Silvester..? S tým problém nemáš?
Mne na sviatkoch najviac vadí to, že ide len O to, aby bolo upratané, navarené .. furt stresy, kedy, kto príde A podobne.. a vôbec to nie je O nejakej rodinnej pohode
@alohomora pri narodeninach aspon oslavujes to ze TY si o rok starsia
ale velka noc, meniny, vianoce atd. su zbytocne picoviny kere neoslavujem....ale ani mi nevadia, lebo aspon mam volno
Vieš pre kresťanov tieto sviatky maju význam. Každoročne si pripominajú udalosti ktore pre nich niečo znamenajú. To iste možu povedať oni že ich nezaujimaju tvoje narodenini tak preco bi sa mali oslavovať. Musíš sa na to pozerat z dvoch strán.
niektorí v tom vidia duchovnú vec
pre veľa ľudí je to oslava narodenia ježiša
a zmŕtvychvstanie
ale seriózne wtf?
prečo by toto niekomu liezlo na nervy? máš jedlo, máš prázdniny/voľno (pokiaľ nerobíš v Danube Souvenirs s.r.o.) a v telke chodia celkom fajn filmy....
už keď nie si veriaci
a dostaneš darčeky, môžeš obliať a zbiť dievčatá, koľko chceš a dostaneš za to alkohol/čokoládu/jedlo/prachy abo combo všetkého
@blackrisq jop...dnes, včera aj predvčerom
a do 21!!!
ale teraz budú dva dni voľna
kde budem zas piecť pagáče na objednávku, lebo si rozbieham biznis
kokos
jeden by to nepovedal, ale bude zo mňa workoholik
ja, čo mám lenivosť zakódovanú tak hlboko, že ani moja mama ma nedonúti niečo robiť pokiaľ nechcem
Nechápem čo ti na tom vadí. Je to tradícia a ak sa to oslavuje často tak len za to že rok má len 365 dní.
A veď ľudia oddychujú, stretávajú sa, doprajú si viac blahobytu a tak ďalej. Potom napr. veľká noc súvisí (aj pre neveriacich) s vítaním jari. Myslím že každý sviatok má svoje miesto v bežnom živote.
Možno tie obchodné akcie čo sa začínajú mesiac pred sviatkom sú trápne, alebo aj to že ľudia to nejako berú ako povinnosť a neužívajú si to a nechápu o čom to je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
to je jedine, co pre mna sviatky znamenaju.
Mne na sviatkoch najviac vadí to, že ide len O to, aby bolo upratané, navarené .. furt stresy, kedy, kto príde A podobne.. a vôbec to nie je O nejakej rodinnej pohode
ale velka noc, meniny, vianoce atd. su zbytocne picoviny kere neoslavujem....ale ani mi nevadia, lebo aspon mam volno
pre veľa ľudí je to oslava narodenia ježiša
a zmŕtvychvstanie
ale seriózne wtf?
prečo by toto niekomu liezlo na nervy? máš jedlo, máš prázdniny/voľno (pokiaľ nerobíš v Danube Souvenirs s.r.o.) a v telke chodia celkom fajn filmy....
už keď nie si veriaci
a dostaneš darčeky, môžeš obliať a zbiť dievčatá, koľko chceš a dostaneš za to alkohol/čokoládu/jedlo/prachy abo combo všetkého
akože nechápem ako sa na toto môže chlap sťažovať
a do 21!!!
ale teraz budú dva dni voľna
kde budem zas piecť pagáče na objednávku, lebo si rozbieham biznis
kokos
jeden by to nepovedal, ale bude zo mňa workoholik
ja, čo mám lenivosť zakódovanú tak hlboko, že ani moja mama ma nedonúti niečo robiť pokiaľ nechcem
A veď ľudia oddychujú, stretávajú sa, doprajú si viac blahobytu a tak ďalej. Potom napr. veľká noc súvisí (aj pre neveriacich) s vítaním jari. Myslím že každý sviatok má svoje miesto v bežnom živote.
Možno tie obchodné akcie čo sa začínajú mesiac pred sviatkom sú trápne, alebo aj to že ľudia to nejako berú ako povinnosť a neužívajú si to a nechápu o čom to je.