Ležím chorá od včera, môj hlavný polievač je chorý tiež, takže budem zajtra bez frája a dúfam, že nejakého rodinného exota nenapadne oblievať babu v posteli
neviem, mám rada tradície, ktoré v dnešnom svete už nemajú takú veľkú hodnotu, ako kedysi :/ takže som rada, že mám aspoň príjemnú zábavu aj ked pár dní po veľkej noci som zvyčajne nachladená
som doma už týždeň len s bratom a ten ani nevie, že je veľká noc... pochybujem, že vôbec príde do mojej izby
a drahý by sa tiež nemusel dotrepať
ja niečo vymyslím, zorganizujem nejaký raid alebo ich nahovorím na celodenné chodenie dungov to ich bude tešiť určite viac, ako mi robiť zle a počúvať moje nadávky
a teda, oblievanie sa mi všeobecne nepáči plus nemám nakúpené žiadne čokoládové vajíčka, takže smola, no
ja som tiez chora ale bohuzial, ako vyhovorka mi to urcite neprejde...pride mi to celkom milé, pokial vas nasilu netahaju do vane a je to v norme...pohostenie patri k tomu, sak nech si daju....ale nechapem preco za to niekto dostava napr. 10€ to je podla mna uz prehnane
@3
keby aj, tak ma nikto nenuti niekomu davat peniaze alebo hocico
pripadne, tak kamaratom sa nalieva, prislo by mi blbe davat niekomu peniaze proste, zvyky nezvyky
Nemam to rada, korbac upletiem (hneh aj skusim troska akz je ) vyzdobu porobim aj pohostim, ale neznasam ked chodia ludia co sa inak s vami ani nebavia a ozrany len za to aby ste im nieco dali..... ked je to vzajomne moze byt
Táto tradícia sa mi nepáči...chodia ku vám ľudia,ktorí si na vás za celý rok ani raz nespomenú a prídu len preto,aby niečo dostali...a zase sú vo výhode chlapci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a drahý by sa tiež nemusel dotrepať
ja niečo vymyslím, zorganizujem nejaký raid alebo ich nahovorím na celodenné chodenie dungov to ich bude tešiť určite viac, ako mi robiť zle a počúvať moje nadávky
a teda, oblievanie sa mi všeobecne nepáči plus nemám nakúpené žiadne čokoládové vajíčka, takže smola, no
keby aj, tak ma nikto nenuti niekomu davat peniaze alebo hocico
pripadne, tak kamaratom sa nalieva, prislo by mi blbe davat niekomu peniaze proste, zvyky nezvyky