Aky je vas nazor na tento sviatok ze to maju chalani omoho horsie v kazdom dome musime toho popit nehorazne mozstvo a este ked ste den pred tym na diskoteke do rana potom to oblievanie a sibanie nieje az take jednoduche a pritom sa to musi no nie?
tak to neviem kde zijete proste vipit si musis ved neurazim domaceho a zabavit sa na diske treba po 40 dnovom poste hadam si to nenecham ujst @zuzushiq a tradiciu je pekne dodrzat pokial to niektori neprehanaju a vyhravaju na hudobne nastroje ako mi tak je to aj pekne
@0 absolutne,sa to nemusi,poznam kopec xlapov co nexodia kupat ani sibat,nikto ti preboha nekaze v kazdej chalupe chlastat,a ako vravis ze,,nehorazne"daj si do jedneho,a mas..a ee,nehorazne mnozstvo..ty si trdlo,alebo co?teda,bohovo tazke to mate xlapi,na tento sviatok,a ako vravim nik ta do toho nenuti.....teeda..
Coze? nemusi sa nic, len zdochnut/zkapat. a velka noc je o tom, ze su prazdniny a moze sa dlho, dlho, dlho spat.
a rada babam: uz par storoci existuje taky dovtipny vynalez, nadava sa mu do zamku. » en.wikipedia.org/wiki/Lock_(devi... . ak take este nemate, tak sup-sup do najblizsieho zeleziarstva/tesca a jeden si kupte
Tak kde by som zacal na sibacky chodim a chodit budem nieje to pvinnost a nerobim to z donutenia je to jena zo Slovenkych tradici a je mila sam dobre viem ze niektore baby utekaju kade tade a potom nam vypisovali a volali ze ci nedojdeme aj za nimi na chatu. Je tazke zohnat ochotneho sofera a vy baby to mate tiez rady len navonok sa tomu branite a potom ked ku vam nikto nepride robite sa ake ste rady no potom pocujte od ostatnych kolko bolo u nej chalanou ako sa zabavili a jedno z druhym ved zdy sme tam sami kamarati a je zabava trocha vody a "bitky" neublizi a poznam aj take pri ktorych sme mi viac bity a mokry nez oni hadam to pochopil kazdy. A myslim ze ty inteligentnejsi pochopili uz na zaciatku ze tato diskusia nebola myslena uplne vazne je jasne ze pit sa nemusi ale je to o ZABAVE a aj tato tema bola myslena tym istym sposobou je mi luto ze ste to nepochopili a ak to u vas funguje len na nasily a tuzbe po peniazoch PRESTAHUJTE SA. Ak by tu este stale niekto nechapal mozno aj budem mat chut odpisat @m atii@katka25@weeninka@m@trixx
Jedine co beriem je to ze tiez mozno som neinteligentny a vase komentare boli tiez myslene zo SRANDY
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale je to divné že by si každý musel vypiť - ak prišiel autom alebo ak nepije, tak predsa nebude piť...
a nikto ta nenuti chodit sibat
čo.
šak pitovo sa dá aj odmietnuť...a kto nám holkám len tak uleje???veď ženy nepijú...
buď rád,že ťa niečím ponúknu...či už chlastom,alebo jedlom...
a rada babam: uz par storoci existuje taky dovtipny vynalez, nadava sa mu do zamku. » en.wikipedia.org/wiki/Lock_(devi... . ak take este nemate, tak sup-sup do najblizsieho zeleziarstva/tesca a jeden si kupte
Jedine co beriem je to ze tiez mozno som neinteligentny a vase komentare boli tiez myslene zo SRANDY