aku velkost???, lebo casto sa mi stava, ze sa mi tam prida fotka a mam urezanu hlavu
a potom mi trva dlho kym ju nejak orezem, aby bola dobra, ale tak to vidim, ze asi sa to pohybuje od typu fotky, ...lebo niekedy sa s tym natrapim aj polhodky, inoked
@3 a to je akoze jedno aky velky je ten stvorec? podla mna asi to tak nebude,lebo ked ides nieco uploadovat tak tam ukazuje na avatar 100x75 ... » tinypic.com/?t=postupload...
hm nezarovnáva tu fotky vždy približne do stredu? aj horizontálne aj vertikálne skus davať fotky kde si v strede alebo nie moc na výšku aby ti to neodrezalo alebo odrež aby si mala tvár/hlavu približne v strede ja som zatial problém nemala
od formátu to nezávisí, každopádne inteligentný človek si pozrie, v akom rozmere sa ten obrázok na webke zobrazuje a zistí že je to 170x170 pixelov, takže vezme fotku, oreže ju na tento formát, prípadne uloží ako jpg, a ušetrí aj sebe trápenie, aj serveru prepočítavanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» tinypic.com/?t=postupload...
@andrejkaza tak si ju zmensi
A odkial ste teda vzali tych 100x75 ?
alebo kliknem pravým tlačítkom na tú fotku a dám si vlastnosti, a pozriem si rozmery