baby,mali ste niekedy problem si na seba kupit topanky? myslim tym najma dievcata ktore maju nohu 41 a viac, pripadne ich velkosti patria do detskej obuvi, sama patrim medzi dievcata, ktore maju nohu 41,5. co sa tyka tenisiek a ciziem, nemam problem, ale
neviem co by na tom malo vadit. ale mal som kolegynu co mala 43ky nohy a povedala ze jedinu nevyhodu citi v tom, ze ked umyva riady musi stat daleko od drezu a natahovat ruky...inak dalsie nevyhody nepoznam
mám veľké nohy. 41-42 tenisky a iné vecičky, baleríny a na podpätku tak 40,5 a hej mám s tým problém, ani nie, že nie je dostať, skôlr že vyzerám ako keby som mala lode obuté a nie lodičky. neznášam že mám tak veľké nohy
moja mama používa výraz botafogo, vraj tak vyzerám v conversoch a iných mojich naj topíánkach
keď som si chcela kúpiť kanady, skoro ma zabila a keď som ich uvidela na svojej nohe musela som jej dať zapravdu
s dĺžkou svojej nohy som spokojná .. mám tak 38-39 ale mám zase problém že si neviem nájsť žiadne vhodné lodičky/balerínky na šírku kokos mám nohy jak plutvy do šírky (ach)
Mám ten istý problém a takú istú velkú nohu 41-12 a mám maximálny problém nájsť na mňa či tenisky alebo baleríny a "štekle" som doteraz nenašla žiadne... takže sa veeeeeeľmi teším ako JA skončím na stužkovej... asi v ocelákoch.. + nenávidím ak ludia narážaj na moje nohy, ako keby som za to mohla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
aj ked neviem, ci je tolko zien v mojom okoli, ktore maju 10.5-11ky nohy
No... ale ja som sa cítila, akoby som mala veľrybie plutvy namiesto krásnych malých ženských labiek :/
moja mama používa výraz botafogo, vraj tak vyzerám v conversoch a iných mojich naj topíánkach
keď som si chcela kúpiť kanady, skoro ma zabila a keď som ich uvidela na svojej nohe musela som jej dať zapravdu
a ešte som aj nízka, proste zle zle zle
?? To tých pár centimetrov vzdialenosti jej prekáža?
opytaj sa jej, chces cislo?
ale vacsinou su hned vypredane
radsej by som mala mensiu nozku, nejaku 36-37, ale asi by som bola mierne nestabilna
@rachel preboha to je čo za dievča? ..celkom anomália
ale určite nebude mať väčšiu