@dumbledore tak ja neviem, ale tu je priemer tusim 14... to ako vazne?
pamatam si na svoje komplexy z casov mladosti a nevinnosti (15 rokov cca), ked som o tejto statistike nevedel. ked som si to prvy krat precital, moj komplex sa otocil o 180 stupnov
Dĺžku ti nepoviem ale poviem ti super recept na bábovku.
Takže:Smícháme všechny suroviny a dobře promícháme, kakao vynecháme. Těsto rozdělíme na 3 části. Do jedné přidáme kakao.
Do vymazané a vysypané formy dáme světlé těsto, na to tmavé a opět světlé. Formu dáme do předehřáté trouby a pečeme 30 - 40 minut. Během pečení zkoušíme barevnou hrnkovou bábovku špejlí.
Těsto můžeme ozvláštnit přidáním vanilkového pudinku, nastrouhanými oříšky, nasekanou čokoládou, rozinkami, kandovaným ovocem, kokosem, všeho dle chuti.
Vy ste tu fakt luxusne zakomplexovani vacsina... Na imaginarnom internetovom fore, kde nikto ani nevie kto v skutocnošti ste mate neskutocny problem napisat aky dlhy kokot mate.. Uboziaci. Inak ta velkost ja zase nechapem co je nepochopitelne na tom ze europsky priemer je proste 15 cm, max 16. Co si myslite ze kazdy druhy ma 20-22 cm kokot? Su take kokoty ale nie je to vobec bezne rovnako ako 10-12 cm..no a to sa spriemerni na 15-16 vy hlupaci... Ja mam v januari 22 a mam ked poriadne stoji tych asi 16. 16,5.
@notme myslel som si ze natolko inteligentny aby ti docvaklo ze ked tvoji kamarati sa chvalia vsetci ze maju 20 cm tak jednoducho klamu, prehanaju... Celkovo ludia ohladom otazok o sexe, velkosti kokotov, pocte sex. Partnerov, pocte sex. Stykov za mesiac, casovu dlzku sexu.. V tomto vsetkom vacšina ludi prehana a neposkytuje pravdive udaje, nakolko je to citliva tema a chrania si ego. No a samozrejme ked kamarat povie ze ma sex kazdy boži den, sex trva hodinu, mal uz 20 žien a ma 20 cm kokot tak ja chcem byt v jeho ociach tiez frajer a nepoviem mu ze mam 14 cm, mal som len jednu zenu, sex sme mali asi len tak raz tyzdenne a samotny sex netrval viac ako 10 minu.
@orolbielohlavy ja som k svojmu zaveru dosiel skor odhadovanim nez pytanim ta moja dlzka mi proste subjektivne pripadala ako nevyhnutne minimum, nevedel som si predstavit, ze by na tom niekto mohol byt "horsie", a preto som usudil, ze som na tom zle. no kazdopadne teraz uz viem, ze moj kamarat je na tom s percentilom zhruba rovnako ako moje iq. mozno este trocha lepsie. este tomu prisposobit aj vysku platu a bude mi sveta zit.
@xy12345 dakujem ze si normalny a pekne si odpisal..len ma zaujima kto aky ma.. chcel by som len tak vediet statistika ale polovica ma tu 20 rokov a spravanie na 5 rocneho ..ale sak co tie roky "20" ma napisane len na obcianskej a papieroch no rozum iQ 0
dakujem ze chapes
@glamorous niekde sa udava 14, niekde 15. Realne fakt okolo tych 15. Max 16 uplne. PRIEMER. PRIEMER!! rozhodne nie je viac ako tych 15, fakt max 16. Podla teba kolko? 20 je priemer?
@orolbielohlavy@xy12345 tych 17 je urcite minimalny priemer, ale ktovie, mozno som len mala stale stastie ale nezufajte, na velkosti fakt nezalezi, kazda ma ine preferencie ci uz sa jedna o velkost, hrubku, zakrivenie...
Mna by skor zaujimala ina vec- ako je mozne ze v klude moj ma asi tak 5-8 cm proste maly (nemerany ) a postaveny ma presne 16,5-17cm (merany) ???????????????????
______________________\\________
Wtf, Presne 17, Ty si im ich merala ???
Na sr je priemer cca 15 cm. @glamorous
@glamorous
nehnevaj sa, ale tvoj sarkazmus hranici s trapnostou Do buducna to skus posunut na vyssi level, hodni tvojmu veku, hmm? Alebo je toto tvoje maximum? Nic to, na vacsinu tuna to asi aj staci a nie, mylis sa, taki ako ja tu urcite nie su, prosim, neurazaj ma
@tom551 keby som vedela že budeš tak strašne butthurt kvôli tomu že si tupý a nechápeš sarkazmu tak ti ani neodpíšem, neunúvaj sa pokračova v tejto debate
@glamorous
Domnievam sa, ze v zivote sa este cosi namerias tych kktov (pretoze so svojim sucasnym zmyslanim a argumentovanim to daleko nedotiahnes) P.S.: o tych par rokov, mozno par desiatok rokov by si nam tu mohla hodit to skutocne cislo, teda priemer u nas, pripadne aj s nejakym medzinarodnym prvkom, ak by si neostala len pri nasich
22 rokov a práve so snúbencom preberám, kedy mi ten penis narastie, lebo ja nevjem uš... Ak nenarastie do 23-ky, asi vyhľadám odborníka penisológa, nech mi predpíše nejakú mastičku alebo sirup.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Od podlahy.
inak zaujimalo by ma, ako rataju tu priemernu dlzku. bud to kazdy klame, alebo to rataju napicu, lebo mi to pride velmi malo
môžeš sa pozrieť aký si veľký kokot a neotravuj už s tým
pamatam si na svoje komplexy z casov mladosti a nevinnosti (15 rokov cca), ked som o tejto statistike nevedel. ked som si to prvy krat precital, moj komplex sa otocil o 180 stupnov
Takže:Smícháme všechny suroviny a dobře promícháme, kakao vynecháme. Těsto rozdělíme na 3 části. Do jedné přidáme kakao.
Do vymazané a vysypané formy dáme světlé těsto, na to tmavé a opět světlé. Formu dáme do předehřáté trouby a pečeme 30 - 40 minut. Během pečení zkoušíme barevnou hrnkovou bábovku špejlí.
Těsto můžeme ozvláštnit přidáním vanilkového pudinku, nastrouhanými oříšky, nasekanou čokoládou, rozinkami, kandovaným ovocem, kokosem, všeho dle chuti.
Uži si
Jak bohuzel?
teda, iba vecer...
anyway, stale som na tom dobre, hoci uz nie az tak
36
_____________\
22 rokov
16,5-17 cm -presne
dakujem ze chapes
A aj si vzdy pouzila pravitko/meter? Ci len vlastny odhad? Pretoze co ja zo skúseností viem, zensky odhad je povacsine dost mimo
Len aby nejaky nezacal aj teba premeriavat, nakoniec by si sa ty k svojmu pravitku ani nemusela dostat
@orolbielohlavy @xy12345 tych 17 je urcite minimalny priemer, ale ktovie, mozno som len mala stale stastie ale nezufajte, na velkosti fakt nezalezi, kazda ma ine preferencie ci uz sa jedna o velkost, hrubku, zakrivenie...
______________________\\________
Wtf, Presne 17, Ty si im ich merala ???
Na sr je priemer cca 15 cm. @glamorous
retardovane su jedine tie tvoje odpovede, dievca
nehnevaj sa, ale tvoj sarkazmus hranici s trapnostou Do buducna to skus posunut na vyssi level, hodni tvojmu veku, hmm? Alebo je toto tvoje maximum? Nic to, na vacsinu tuna to asi aj staci a nie, mylis sa, taki ako ja tu urcite nie su, prosim, neurazaj ma
Domnievam sa, ze v zivote sa este cosi namerias tych kktov (pretoze so svojim sucasnym zmyslanim a argumentovanim to daleko nedotiahnes) P.S.: o tych par rokov, mozno par desiatok rokov by si nam tu mohla hodit to skutocne cislo, teda priemer u nas, pripadne aj s nejakym medzinarodnym prvkom, ak by si neostala len pri nasich
14 cm