Ahojte,
zaujima ma nazor zien. Stale vravite ze cim ho ma chlap vacsi, tym lepsie. Myslim si vsak ze to vravia len tie ktore nikdy taky nemali. Osobne vsak casto pocujem hlasky typu: citim ho az v zaludku, neviem si ani sadnut, nie som na taku velkost zvy
Dee99 nechcem ohurit praveze. Sice niektore komenty su vtipne a pobavia, ale ja to beriem ako vazny problem, ked nemozem mat poriadny sex lebo to zenu boli. Praceze keby bolo o nieco menej som radsej. Preto ma zaujimaju skusenosti a nazory zien
Keby som si mala vybrať či môj muž bude mať priemerný alebo nadpriemerný penis vyberiem si priemerný. Keď chceme veľa a často seksúvať tak sa nedá pretože ma to proste bolí/štípe hocičo proste. Nehovoriac o tom, že aj na druhý deň sa mi potom zle resp bolestivo ciká
To inak, keď som bol malý a chodil do škôlky tak deti/kamaráti sa vždy zvykli chváliť ..." Ja mám takú obrovskú tatrovku, že na nej pomáham ocinovi voziť piesok... "
ale vazne, sak to je o dvoch ludoch...ked boli, tak poviem, nepriraza tak divoko. a ked som mega vzrusena tak mam naladu na tvrdsi sex a nevadi mi ani ked to trosinku boli, to je taka pleasure-pain...a inak casto si vsimam, ze pomale milovanie/precitovanie pohybov je ovela vzrusujucejsie nez bezduche prirazanie...
a take hlasky ze "citim ho az v zaludku", to povie nejaka trapka...
na zaver - stale si stojim za tym, ze lepsie vacsi nez maly, takze stale mas win!
xD som raz take videjko kukal ze funny fuckts ci jak sa to volalo a tam bolo nieco take ze americky vedci (ako inak to len americanie robia taketo vyskumy) zistili ze 90% zien tvrdi ze sa uspokoji s priemernym ftákom dalsia studia dokazala ze 80% z tych 90tich si mysli, ze priemer je o 2 cm vacsi ako je podla statistik skutocny priemer cize....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Nevyhral si to proste.
Ale moje know-how ti nebudem vravieť
Promenáda v plavkách by mohla byť vtipná
Mi to pripomina ze som sa stale neregol na iGirls
ale vazne, sak to je o dvoch ludoch...ked boli, tak poviem, nepriraza tak divoko. a ked som mega vzrusena tak mam naladu na tvrdsi sex a nevadi mi ani ked to trosinku boli, to je taka pleasure-pain...a inak casto si vsimam, ze pomale milovanie/precitovanie pohybov je ovela vzrusujucejsie nez bezduche prirazanie...
a take hlasky ze "citim ho az v zaludku", to povie nejaka trapka...
na zaver - stale si stojim za tym, ze lepsie vacsi nez maly, takze stale mas win!
tak to potom radsej ani nechcem vediet, aky maly musis mat kokot
@mayben aj robíš rozdiely či je "pravák" alebo "ľavák"?
ale ako sa píše niekde vyššie, ani 14 nevadí, pokiaľ je dosť hrubý
Ak človek má obrovskú kládu a žene nevie spraviť orgazmus, tak zbytočnosť.
Nejde o veľkosť, ale o kvalitu.
Ale, niekto to rád tvrdé. :happy: