Dobre, teraz trošku zbytočná otázka. Ale zíde sa mi to Máte knihu, akúkoľvek. Teda až na detské encyklopédie, knižky a na obrovské písmená v nich. Chcela som sa spýtať aké veľké písmo by malo byť v knihe. Ja osobne sa neviem rozhodnúť medzi 11 a 12, pr
@dominica16 do veľkej miery to závisí od fontu. konkrétne Calibri bolo custom-made na objednávku od Microsoftu, chceli písmo ktoré bude ľahko a jasne čitateľné na monitore aj pri malých veľkostiach, čiže 11tka by mala byť v pohode. Ide hlavne o pôsobenie, menšie bude pôsobiť upratanejšie a estetickejšie pri zbežnom pohľade, ale bude viac vyčerpávať pri čítaní, väčšie bude pri zbežnom pohľade pôsobiť... menej esteticky, a "smiešnejšie" (v zmysle "čo som škôlkar, že potrebujem také veľké?"), ale čítanie dlhšieho textu ním bude menej vyčerpávať a bude ľahšie.
@imprenable No, skôr by som to nazvala skúšam písať Mám príliš veľa fantázie a nápadov. Potrebujem to niekde zúžitkovať tak to dávam na "papier" Pochybujem že z toho niečo v blízkej budúcnosti bude, ale raz snáď To by sa mi splnil sen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@jeko nastavila som si na výšku 21cm a na šírku 13,5 cm podľa knihy ktorú som chytila ako prvú