okraj velkeho, cize "kvazi" vidiek by bolo naj ... skoda, ze v BA nieco ako, metro ci rychlovlak do Stupavy/Rovinky/Zalesia/Ciernej vody a tak nie je ... to by bolo potom ideal, byt v meste za 10-15min z "dediny" kvazi aj pre moje potomstvo, aj pre mna keby som nechcel auto tahat a rozvijalo by ju to do sirky
potom chata niekde v "horach" - hmm, Nizke Tatry, alebo pri jazere (co ja viem Stiavnica)
a na starobu mozno aj sa prestahovat do maleho mestecka
Mám odskušané aj mesto a dedinu.V meste bývam a na intráku som v dedine...možem povedať že mesto je oveľa lepšie.Máš tam kopu ludí vo svojom veku kdežto na dedine su povečšine starší ludia.V blízkosti máš všetko obchody a pod.lenže ked si na dedine tam máš možno tak potraviny.
ak áno, tak nechcem bývať v centre mesta, ale ani ďaleko, tak, aby sa mohli samé pešo dostať za kamarátmi, nepáči sa mi keď sa rodičia v "najlepšom záujme" detí odsťahujú niekde do piče, im to je jedno, lebo si autom idú kde chcú kedy chcú a deti môžu ísť niekam tak maximálne 2x denne autobusom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
potom chata niekde v "horach" - hmm, Nizke Tatry, alebo pri jazere (co ja viem Stiavnica)
a na starobu mozno aj sa prestahovat do maleho mestecka
mesto s veľkosťou (a aj inými parametrami) bratislavy mi úplne vyhovuje.
ak áno, tak nechcem bývať v centre mesta, ale ani ďaleko, tak, aby sa mohli samé pešo dostať za kamarátmi, nepáči sa mi keď sa rodičia v "najlepšom záujme" detí odsťahujú niekde do piče, im to je jedno, lebo si autom idú kde chcú kedy chcú a deti môžu ísť niekam tak maximálne 2x denne autobusom.
(a to ani nebyvam na az takom vidieku)