Určite každému vŕta hlavou jedno.. hľadajú baby skúsenejších alebo ´´nováčikov´´ ? Tak načo letia viac baby ? Na skúsenosti alebo na tích čo to robia dajme tomu poprvýkrát..mám to pred babou hrať tak, že už som mal tisíce báb a viem čo robím alebo sa mám
tak baba čo mala sex s mnoho mužmi chce skúsenejšieho, baba čo má sex prvý krát určite nechce extrémne skúseného, ale je mi to jedno, upravil som si mienku o hobitoch
mladé dievčatá chcu skúsených, preto že same nevedia čo a ako, staršie chcú byť zasa poriadne pretiahnuté takže tak isto skúsených, no ako tak premýšlam kto je to skúsený...? ten čo mal milion dievčat...? jasne že nie...@frodo2 moja rada pre teba rozhodne sa nehraj na macha, holka ťa okamžite odhalí, nájdi si holku ktoré ťa bude milovať a spolu sa zdokonalujte v sexualnych praktikách... veď u každého to nekdy bylo poprvé...
hej, kazda baba je uplne rovnaka a kazdej sa lubi to iste.. to je jedna vec, a co urcite rob ze sa pretvaruj to zabera na kazdu ..boze chlapce spamataj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neviem ti na to odpovedať nie som baba
ale kopa aj na ten vztah hlada takych "borcov" a potom su smutne ze ako dopadli..
*hoperpohroma
zlatíčko, sex je povolený od 15stich, keby si mal každý deň dve, tak to nestihneš. pouvažuj nad tým