neviem,ale všetky psy idu z útulkov na utratenie (tak je to správne)....
ked som bol decko....zvykával som chodievať s policajným náčelníkom strieľať psov ! sranda teraz je taká fanatická hystéria okolo psov.............
@giordano prosím ťa píš k téme. to že nemáš vzťah k ziveratám je tvoja vec ale napísať, že strielanie živých tvorov je v poriadku... to niečo o tebe vypovedá.
@niki97 jeho neber vážne, neviem, či je pravda, že sa zrazil s vlakom ako sám tvrdí, ale každopádne sa tak aj správa. A že 27 rokov tvl
A inak určite je to možné, zatiaľ som sa nestretol, aby sa v nejakom útulku nedalo . Niekde však majú vyhradené hodiny kedy dávajú venčiť, ale mne dali hocikedy, len potom trebalo psa priviesť najneskôr o 17:00 ak sa pamätám dobre. Dokonca aj z karanténnej stanice mi dávali venčiť bez problémov .
Hmmm my sme tam boli so spolužiačkami a 2 x nas poslali dpč, a na 3 krat nam pri branu doniesli dvoch malych kt. sa nezniesli .. slovenska stranka nikde, iba po nemecky. Vraj psy davaju do rakuska za väčšie peniaze a hovori sa aj o tom že ich predavaju na experimenty neviem čo je na tom pravda Ale ja som tam venčila len raz, chcela som sa isť pozrieť na psy lebo som si chcela adoptovať dačo do čoho sa zaľubim na prvy pohľad ale nakoniec to v tomto utulku zmysel nemalo tak mam môjho z breznianskeho kde je fakt super pristup k ľudom
ale inak si myslim ze v kazdom utulku by sa ich malo dat vencit..ved to je vlastne sluzba pre nich..v senickom utulku to maju uplne skvelo zariadene a denne chodia aj desiatky venciarov
@silviaaa
U nás v Zámkoch je útulok niekde v riti za mestom v slenčnicovom poli. Ľudia čo by možno aj boli ochotní ho navštíviť sú znechutený tou vzdialenosťou a nepríjemným prístupom personálu. Mnohí sa sťažovali že v niektorých ohľadoch sa správajú ako idioti
no neviem ako u vas ale u nas su taki kokoti ze ked tam prides a povies ze ich budes vsetkych vencit a krmit a starat sa a neviem co tak ta poslu do... lebo oni chcu len chalanov tam... to som trosku nepochopila o co im ide ci o tie zvierata alebo o nieco ine
Ahojte..ja som bola venčiť psíkov z nitrianskeho útulku, nemala som žiadny problém..dá sa venčiť od 15.00 do 17.00 každý pracovný deň. Treba mať so sebou občiansky...Ked tak, treba zavolať na to číslo, ktoré je na bráne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ked som bol decko....zvykával som chodievať s policajným náčelníkom strieľať psov ! sranda teraz je taká fanatická hystéria okolo psov.............
A inak určite je to možné, zatiaľ som sa nestretol, aby sa v nejakom útulku nedalo . Niekde však majú vyhradené hodiny kedy dávajú venčiť, ale mne dali hocikedy, len potom trebalo psa priviesť najneskôr o 17:00 ak sa pamätám dobre. Dokonca aj z karanténnej stanice mi dávali venčiť bez problémov .
U nás v Zámkoch je útulok niekde v riti za mestom v slenčnicovom poli. Ľudia čo by možno aj boli ochotní ho navštíviť sú znechutený tou vzdialenosťou a nepríjemným prístupom personálu. Mnohí sa sťažovali že v niektorých ohľadoch sa správajú ako idioti