zaujimam sa, som fanusik umenia hlavne vizualneho. a ked malujem tak zvacsa fixky lebo mam rad priame a ciste linie, semtam aj olej/akryl ale to ked robim daco take unikatnejsie a na vytvarku som chodil na vsmu - vytvarny kurz. nesadlo mi to lebo so mtam chodil z roboty unaveny jak kon a o 9tej domov. okrem ineho ten kurz sa potom zvrtol ze si kazdy robil co chce a mne to nevyhovovalo lebo som potreboval sprievodcu ktory ma strategicky nauci postupne secko
Maľujem zriedka a akrylom. Bola som na výtvarnom kurze zameranom na kreslenie na VŠMU (asi totožný ako @1 ) a páčilo sa mi to, preto som tam chodila dlhodobo.
aj kreslim aj malujem, aspon raz tyzdenne. presla som skoro vsetkym, najmenej ma oslovil suchy pastel.. momentalne robievam minidielka do zapisnika s anilinkami alebo fixkami
Tiež viac kreslím než maľujem, je to výborný relax. Maľovať som zvykla často na výtvarnej hádam všetkými možnými technikami. Teraz keď kreslínm, mám najradšej suchý pastel, ale aj uhlík a pastelky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Minuly polrok som chodila malovat s akrylovymi farbami.
Ale často si kreslím, ceruzkou, fixkou, predlohy na vyšívanie. To ma celkom baví
KURZY KRESLENIA A VÝTVARNÝCH TECHNÍK
» www.kamdomesta.sk/bratislava/kurz...
KURZY ARCHITEKTÚRA – DIZAJN –UMENIE
» www.kamdomesta.sk/bratislava/arch...