tak ked dedis hadam nemusis posielat peniaze do Afriky.. nehnevaj sa, ale toto je tak ocvidny ojeb, ze uverim az po tom co sem postnes screenshot bankoveho prevodu na africky ucet
@lenkaska1 Čo ty vieš, každý môže mat nejaké bohatého strýka v Sudáne, o ktorom nič nevie - a možno bolo treba zaplatit len nejakých pár stoviek eur na súdne poplatky aby mala milióny
Prečo su ludia takí blbí? Ako fakt prečo? KTOKOLVEK pýta peniaze, je podvodník. To kde je logika, že mám niečo zdediť ale mám niekomu zaplatiť? Ako sorry, ja by som aj ludi lutovala, ale to je vaša totálna sprostosť.
Podobne Sa stalo mojej svokre treba zavolat policiu inak sa s toho nevymotas absolutne ona volala zasa audiotextove telefony omylom a choj do banky povedz ze si omilom poslala platbu vratia ti peniaze ale necakaj lebo je tma len nejaka doba dokym vedia ti vratit spat peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
stara cinanka povedala