jasne verim aj na auru doteraz mi vzdy horoskop vychadzal aj teraz mi vychadza mam tam napisane z nesmiem prestavat musim sa snazit lebo je mozne ze ma predbehne ten menej telentovany a inteligentny a ja idem na talentovky a pred tim my vychadzalo ze budem amt v priatelstve nezhody ze mi pridu peniaze pod ruku a zazijem neco blaznive..tiez sa splnilo
A chcete pravdu?... horoskop skúma činnosť a buducnosť ludí podla hviezd. Predstavte si toto: milión ludí sa narodilo v zmanení napriklad raka. Horoskop hovorí.. človek v znamení raka sa bude mať dobre a zarobí vela penazí a s manželkou sa pohádajú. Avšak, dve veci su hačik. prvá vec je smiešna milión ludí by muselo podla horoskopu žiť rovkano ! druhá vec .. a keď je v znamení raka 10 ročne dievča? Akože, to pre ňu to namženstvo, a zarábanie penazí neplati? hh.
@tomas77 ako by som to povedal. mas i horoskopy site ti na mieru podla minuty a presneho datumu narodenia.. a t d..
to co je vtipne na tom celom je, ze ti nikdy nepovedia nic konkretnejsia ako to, co ti moze povedat kazdy
nehovoriac o tom, ze ludia, ktori tam idu su zvacsa ovela otvorenejsi ako inde, takze dotycny clovek sa casto dozvie info, podla ktoreho sa predpoved ta celkom jasne spravit..
nechapem vsak ako je mozne, ze ked niekto dokaze predpovedat buducnost, nedokaze si tu svoju spravit svetlejsiu a lepsiu..
a prosim nesnazste sa mi nahovorit ze tie tisice astrologov, vestic, kartarok a dalsich to robia len preto, ze miluju ludi a chcu pomahat..
napríklad numerológia - výpočty z presných časových údajov narodenia, a astrológia - výpočty z polohy hviezd v čase keď si sa narodil a mieste narodenia majú čosi do seba
- a prípadne ešte jedna vec, predpoveď celého života, ktorú ti zostavia budhistický mnísi v jednom kláštore, ktorý je tuším v Indii - lenže za nimi musíš prísť osobne a po cca roku ti ju pošlú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A preco neverit horoskopom? Ved su tam same rozumne veci: Nevystavujte sa nebezpecenstvu a nic sa vam nestane. To dava zmysel, nie?
/poznámka autora/ - predpoveď raka je fiktívna.
to co je vtipne na tom celom je, ze ti nikdy nepovedia nic konkretnejsia ako to, co ti moze povedat kazdy
nehovoriac o tom, ze ludia, ktori tam idu su zvacsa ovela otvorenejsi ako inde, takze dotycny clovek sa casto dozvie info, podla ktoreho sa predpoved ta celkom jasne spravit..
nechapem vsak ako je mozne, ze ked niekto dokaze predpovedat buducnost, nedokaze si tu svoju spravit svetlejsiu a lepsiu..
a prosim nesnazste sa mi nahovorit ze tie tisice astrologov, vestic, kartarok a dalsich to robia len preto, ze miluju ludi a chcu pomahat..
to vravia aj politici a tiez im vsetci verime
napríklad numerológia - výpočty z presných časových údajov narodenia, a astrológia - výpočty z polohy hviezd v čase keď si sa narodil a mieste narodenia majú čosi do seba
- a prípadne ešte jedna vec, predpoveď celého života, ktorú ti zostavia budhistický mnísi v jednom kláštore, ktorý je tuším v Indii - lenže za nimi musíš prísť osobne a po cca roku ti ju pošlú