horoskopy ako tie, čo bývavajú v časopisoch a tak, stoja za dve veci... ako môžu napr. všetci Levi v ten istý deń dostať mimoriadnu pracovnú príležitosť?
ale na tom, že dátum narodenia ovplyvňuje charakter človeka, niečo bude... len treba brať do úvahy aj tradičný, aj čínsky horoskop(u mňa sú tie charakteristiky úplný opak a potom to tak so mnou vyzerá) a ešte vplyv mesiaca a genetické predispozície a prostredie...
hmm.. pre mna je toto diskutabilne.. ale zalezi, akym sposobom bude vestba vylozena a zalezi aj na tom, ako si danu vestbu vylozime my.. vestba moze byt priama alebo nepriama. obe si mozme vylozit priam alebo nepriamo. to je hned niekolko kombinacii urcujucich, ci sa vestba splni alebo nie
ja osobne verim na nejake predpovedanie buducnosti, ale nasledna zmena toho, co sa ma stat, nie je mozna - podla mna. ked mi niekto vylozi chorobu, moze to znamenat aj to, ze ma zacne boliet zub a bude ma boliet tyzdne, mesiace..
"ako môžu napr. všetci Levi v ten istý deń dostať mimoriadnu pracovnú príležitosť?"
podla mna zalezi, ako si to vylozis.. v tychto dvoch znameniach sa "nachadzaju" miliony ludi.. pre niekoho to moze znamenat vyssiu vyplatu, pre niekoho lepsie pracovne podmienky, pre ineho zas zmena prace a pod.. netreba to podla mna brat hned doslova
Horoskop si prečítam aby mi spríjemnil náladu Ak je zlý smejem sa veľmi, a ak je dobrý tak sa teším, že čo sa mi podarí a čo ma stretne Ale nikdy som to nebrala nejako vážne!
No a to veštenie.. no osobne som nikdy u veštkyni nebola, ale v rodine už boli a všetko vyšlo tak ako to veštkyňa predurčovala. A vôbec to nebolo tak, že si niekto povedal, a teraz dám výpoveď aby sa naplnilo, čo mi predurčili. Osud sa dá zmeniť tomu verím. Ibaže nikdy nevieš kedy ho meníš, a kedy bol takto predurčený trošku filozofie
@indifferentgirl !!!!! ono ma to osiera čo sa týka jeho aleee tak no.. pravidlo č. 5 či koľko ale v iných veciach sa väčšinou trafí karty mi vždy vyšli potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale na tom, že dátum narodenia ovplyvňuje charakter človeka, niečo bude... len treba brať do úvahy aj tradičný, aj čínsky horoskop(u mňa sú tie charakteristiky úplný opak a potom to tak so mnou vyzerá) a ešte vplyv mesiaca a genetické predispozície a prostredie...
ja osobne verim na nejake predpovedanie buducnosti, ale nasledna zmena toho, co sa ma stat, nie je mozna - podla mna. ked mi niekto vylozi chorobu, moze to znamenat aj to, ze ma zacne boliet zub a bude ma boliet tyzdne, mesiace..
"ako môžu napr. všetci Levi v ten istý deń dostať mimoriadnu pracovnú príležitosť?"
podla mna zalezi, ako si to vylozis.. v tychto dvoch znameniach sa "nachadzaju" miliony ludi.. pre niekoho to moze znamenat vyssiu vyplatu, pre niekoho lepsie pracovne podmienky, pre ineho zas zmena prace a pod.. netreba to podla mna brat hned doslova
No a to veštenie.. no osobne som nikdy u veštkyni nebola, ale v rodine už boli a všetko vyšlo tak ako to veštkyňa predurčovala. A vôbec to nebolo tak, že si niekto povedal, a teraz dám výpoveď aby sa naplnilo, čo mi predurčili. Osud sa dá zmeniť tomu verím. Ibaže nikdy nevieš kedy ho meníš, a kedy bol takto predurčený trošku filozofie
takéto horoskopy by som mohla aj ja vymýšľať...
Keby mi niekto niečo vyveští a ono by sa to splnilo raz a druhý krát a tretíkrát tak vtedy by som začal rozmýšľať nad tým že v tom nejaká pravda bude