Mne sa stalo, že sa mi snívalo o niekom, koho som dlho nevidela a na ďalší deň som ho stretla. Alebo myslím na nieho a v tej chvíli mi zavolá. Teda ja verím na náhodu. Ako je to u vás?
Nie nahody neexistuju ... dlhsiu dobu som sa tomuto venovala ... ale mozno bude zniet divne ...ale vonkajsi svet ovplyvnuju v dost velkej miere tvoje myslienky ...
netusim, kebyze sa ma na to niekto spyta este pred tym nez som sa zacala o tom hadat s kamaratkou (asi mesiac dozadu , tak by som povedala, ze exsituju, ale teraz sama neviem, ked som sa nad tym zacala hlbsie zamyslat..
Ja na nahodu neverim.......ale stalo sa mi ze v sne som pocuval jednu pesnicku, potom som sa zobudil a nevedel som zaspat a o 3 hodiny mi zacal hrat iPod (na zobudenie) a bola to presne ta pesnicka co vo sne a to je jedna z 87 co mam v My Top Rated liste z ktr. mi stale nieco ine hraje O.o
podla mna nahody existuju len pre tych ktori tomu veria...aby som to vysvetlila ked niekto veri ze sa veci deju nahodne tak za nahodu bude pokladat aj to ze autobus prisiel vtedy kedy mal(cca) a ked niekto neveri na nahody tak aj keby sa stalo neviem co uasne tak to bude brat ako samozrejmost alebo nejak tak...asi som sa trocha stratila vo svojiej vlastnej hlave takze len tolko ze je to relativne
...som si pridal priatela na fb a o pár dní si čítam birdz nejaký blog o hudbe a tam linky na dalšie hudobné stránky a hned na úvodnej stránke o ňom video síce nebolo to len o ňom ale dozvedel som sa tam niečo velmi dôležité o ňom... a pritom ani nieje slávny ani nieje spevák úplne som nechápal. takže náhoda či osud
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov