verím, poznám, mám s ním skúsenosti, jeho základom je vzájomná sexuálna/telesná nepríťažlivosť (v tom jednoznačnejšom prípade), alebo aj v prípade že tam tá sexuálna príťažlivosť je tak pochopenie (pozor, skôr pochopenie ako "zmierenie sa s tým") toho, že nejaký partnerský vzťah by to pokazil, alebo by z toho niečo "ubral", alebo v prípade že tam to pochopenie nie je tak sebazapretie zo strany toho nechápajúceho, ale to je zas už trochu komplikované a riskantné a nepríjemné. ale všetkými troma variantami to napriek tomu veľmi dobre možné je, a niekedy to za to aj stojí, a niekedy sa z toho vyvinie veľmi zaujímavý druh "vzťahu", aký sa pri partnerstve dá dosiahnuť len ťažko, a je to hrozne príjemné.
samozrejme že ano može byť a je to velmi pekne...mam s tim skusenosti mam kamaráta od malička a je to super chalan a nikdy sme na seba nepozerali ako na dievca a chalana ale na kamaratou ktory si vzdy a vsade pomozu....vedeli sme sa o vsetkom porozpravat .....vzdy som mu poradila aj ja jemu mame krasne spomienky vedeli sme sa aj vybláznil,hrat a nikdy sme jeden na druheho nedopustili boli sme si viac ako surodenci...boli sme spolu kazdy den ...a bolo to velmi pekne nikdy na to nezabudnem...velmi mi chyba.....teraz je to uz ine lebo som sa odstahovala ale este sa stretavame a tie stretka stoja za to je pejne mat kamarata chlapca poraditi ohladom chlapca lepsie ako dievca alebo mama a vzdy ta ma kto ochranit..taka anjelska ruka
Samozrejme ze verim, ale na zaciatku to vzdy bolo skor o sympatiach, az potom neskor to prerastlo do priatelstva a aj ked by som si mozno vedel predstavit nieco viac, nechcem ani nahodou. A to su obe moje naj priatelky velmi krasne baby.
prekonala som lasku z priatelstva (vravim ako keby som prekonala chorobu)... teda nie svoju ale ked sa do mna zalubil kamarat... a sme schopni fungovat zase
áno verím ... sama mám kamaráta a nikdy medzi nami nič nebolo ani nič. Proste je to chalan s ktorým môžem byť aj celý deň a bude to deň plný srandy bijeme sa,smejeme sa aj riešime problémy nášho života
samozrejme že verím, keďže okruh mojich kamarátov tvoria prevažne chlapi, takže keby niečo podobné neexistovalo tak prosím vybavte niekto zákonnú polygamiu, lebo ja sa neplánujem žiadneho z nich vzdať
podľa mňa určite áno...mám veľa kamarátov...viac ako kamarátok...teda...ja skôr pochybujem. či dokáže byť priateľstvo medzi dvoma ženami s tými sa ja baviť fakt neviem a s opačným pohlavím si dokonale rozumiem a viem sa s nimi porozprávať niekedy oveľa lepšie no čo už..vyrastala som len s chalanmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
šak akože aj hej šak oné...áno , aj ja mám nejaké tie kamarátky
Ale aj na sex medzi kamarátmi
přátelství, kde není nikdo nic dlužen?
Prostě jen prosté spříznění duší,
aniž by kdokoli cokoli tušil...