Ja verím. Boh je jednoducho úžasný! Stále cítim že je so mnou aj keď sa mi nedarí ako napríklad v posledných dňoch. On je tu stále a nikdy mňa ani vás neopustí aj keď vy ním možno len pohŕdate (samozrejme viem že sa to netýka všetkých).
ja by som na birdzy zakazal propagaciu aj krestanstva rovnako ako je uz fasizmu boh je navacsi z navacsich .|. ( samozrejme ak vobec je a kludne mu to poviem do oci ak dojde dakedy raz zamnou a dajte mi zbran a zastrelim ho )
@18 nie nechcem ale proste ide o to ze mam na to sukromne dovody ktore tu nebudem zverejnovat ale ak mas zaujem tak mozeme podebatit sukromne o tomto aj hocikto iny kto ma zaujem nech sa obrati preco nie a dakujem a ked veris tak na boha tak veris aj na boha vojny aresa ? cize on moze za vojny cize ? ci veris len v jedneho a to jezisa ? ludia uvedomte sa ste k smiechu kazdu nedelu sa dakam srat aby ste si urobili dobre radsej si pospite a bude vam lepsie
@21 je to kazdeho osobna vec v co veri, ci je to Boh, Budha, Satan, alebo Kurt Cobain tak ich nechaj, tak isto, ako oni nas nepresvedcia, nepresvedcime my ich
Len som chcel naznačiť, že rovnako ako reči "boh je supeeer, ja ho mám tak rada, stále mi dáva lízatká a tíska ma k sebe" ani veci ako "ja toho boha kľudne zastrelím" nie sú zrovna čisté ... Už je hádam jasno ...
@23 ja ich nepresviecam len ukazujem a otvaram im oci ak maju samozrejme zaujem do nicoho ich nenutim ako cirkev alebo jehovisti spominas si na tych na SNP koncom leta ? VERITE V BOHA ? "NIE" MATE HRIECHY? "ANO" "BUDEM NAD TYM ROZMYSLAT ( NEBUDEM ) "
akože toho , ktorého si vymysleli ľudia aby sa nenudili a aby mali v čo veri´t, aby nikdy neboli opustení, lebo neveria v lásku??? NIE tak v toho neverím!!!!
verim v boha ale cirkev odsudzujem,je to len banda uchylakov,co sa chcu nabalit,,,,proste cirkev je odpad ale v boha verim,,a takisto kostoly..chodia tam ludia stare babky len ohovaraju a picoviny,,,,takze boh ano,cirkev nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
No neni to super? Je mi na chuja, ale boh je tu so mnou!
Aj môj imaginárny kamarát je tu so mnou!
Mňam, život je super! ... hranolky ...
Kvôli ochrane neveracich, aby ich nemuseli ako kacírov upáliť ...
Ty si vzorom všetkých neveriacich ...
Nechceš byť novovdobým cisárom?
Poveď neveriacich do vojny!
Človek, ktorý je presvedčený, že ho
ovládaju svetelné lúče vysielané na
dialku z vesmíru cez vysielačku je
považovaný za blázna... ale to, že iné
davy ľudí veria v nebeskú bytosť, ktorá
všetko vidí a stvorila svet, bytosť,
ktorú nikto nevidel... to nikoho
nezaráža!!!
toto som si dovolil skopirovat a ukazat vam... skuste sa nad tym zamysliet
Tak ako vidím, treba vážnejšie ...
Ja v boha neverím ...
Len som chcel naznačiť, že rovnako ako reči "boh je supeeer, ja ho mám tak rada, stále mi dáva lízatká a tíska ma k sebe" ani veci ako "ja toho boha kľudne zastrelím" nie sú zrovna čisté ... Už je hádam jasno ...
No tak to ďakujem
NEVERIM NEVERIM NEVERIM NEVERIM NEVERIM NEVERIM NEVERIM
Ale inak v podstate by tam aj nieco mohlo byt, ale pride mi trochu zvlastne spoliehat sa na to a bezhranicne to milovat.
nie...
Tých "božích" ankiet sa nejako vyrojilo