Pozor na neúměrné zalíbení vrychlé jízdě za volantem, na kole ina kolečkových bruslích. Navíc budete nadmíru soutěživí a jen těžko se vyrovnáte stím, že se někdo dostal před vás. Paradoxně to neplatí jen pro mladší ročníky.
@malapohroma Den je příhodný především pro setkání se starými přáteli. Výtečně by se měl vydařit večírek nebo schůzka s láskou z mládí. V programu by neměl chybět pohyb. Zejména trpíte-li nechutenstvím, neváhejte dát si trošku do těla. Pokud máte děti, věnujte se jim více. Nějak na ně zapomínáte!
ja neverim na horoskopy pretoze ked si clovek vezme kolko je ludi na zemi tak nie je mozne aby to na kazdeho sadlo...ale verim ze ludia ktori sa narodili v urcitom mesiaci maju urcite rovnake vlastnosti ...napr. barani -su tvrdohlavi a pod.
...tie denne/mesacne pre kazdeho rovnake su riadna blbost teda..mozno akurat tak na niekoho sedia tie charakteristiky co su pre znamenia zverokruhu spolocne.. ..ja radsej ich uz ani necitam..autosugescia je svina
vec ...ale pocula som o takych "predpovediach" co sa niekde v tibete daju na objednavku urobit...na mieru pre jedneho cloveka...su vraj strasne zlozite..vytvorene z milion tisic detailnych udajov o narodeni a veciach okolo...a ze to dorucuju postou...a mate tam aj take ze datum svojej smrti a tak..ale inac vraj to nie je zalozene na konkretnostiach..iba to ukazuje nejake zivotne obdobia a zmeny co by vas mali stretnut...popripade nejake zivotne krizovatky...zvysok vraj zavisi na rozhodnuti cloveka ako to poriesi v reali..ale vraj pri kazdej z ciest je tam ako to asi cca skonci..len potom neviem ci viete naozaj ktora moznost pri rozhodovani je ktora cesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Pozor na neúměrné zalíbení vrychlé jízdě za volantem, na kole ina kolečkových bruslích. Navíc budete nadmíru soutěživí a jen těžko se vyrovnáte stím, že se někdo dostal před vás. Paradoxně to neplatí jen pro mladší ročníky.
akoby som niekedy uz soferovala..
bola som vonku so starym priatelom, ano.
bola to moja laska z "mladi"?, ano.
bola som s nim na ture?,ano.
deti nemam!
celkom sedi
vec ...ale pocula som o takych "predpovediach" co sa niekde v tibete daju na objednavku urobit...na mieru pre jedneho cloveka...su vraj strasne zlozite..vytvorene z milion tisic detailnych udajov o narodeni a veciach okolo...a ze to dorucuju postou...a mate tam aj take ze datum svojej smrti a tak..ale inac vraj to nie je zalozene na konkretnostiach..iba to ukazuje nejake zivotne obdobia a zmeny co by vas mali stretnut...popripade nejake zivotne krizovatky...zvysok vraj zavisi na rozhodnuti cloveka ako to poriesi v reali..ale vraj pri kazdej z ciest je tam ako to asi cca skonci..len potom neviem ci viete naozaj ktora moznost pri rozhodovani je ktora cesta