uz dlhsiu dobu nie... dusa cloveka podla mna neexistuje.. vsetko su to impulzy do mozgu, cize ked raz clovek zomrie, tak je koniec a uz nic viac.. paradoxne ale verim v duchov, o ktorych si myslim, ze su 3D projekcia (hovorim len o priestorovych rozmeroch, cas zanedbavam) 4D objektov v nasom priestore.
iluzie o zivote ako takom, ako aj jeho zmysle som stratil uz davnejsie. Ak mi niekto povie, ze ked nic ine, tak aspon rodina je zmysel, sorry, nebudem suhlasit - asi nezapadam do standardneho vzorca "postav dom, zasad strom".
na temu posmrtneho zivota som precital mnoho kniziek - s duchovnou tematikou, rovnako tiez vedecke knihy. Zatialco duchovne knihy v sebe skryvaju filozoficky pohlad, veda jasne definuje. Som zastanca nazoru ze exitus letalis je totalny koniec, teda spolu s telom zomiera aj dusa = "uzlik elektrickych impulzov" ktory sa vytvara v nasom mozgu, ktory formuje pocas nasho zivota myslienky, pocity, nazory, atd. Nedavno som videl zaujimavy dokument National Geographic - Okamzik Smrti. Odporucam ho kazdemu, kto sa zaujima o tuto problematiku.
takto vám poviem nie že verím, ale viem že je niečo po smrti lebo život po smrti, k tomu speje aj fyzika, pretože pretože v každom z nás či je to človek, koberec, deka, vo všetkom je energia, a energia je vec ktorá sa nedá zničiť ani vytvoriť, stále je. To znamená že umrie naše telo, ale neumrie náš život. Z knihy Genesis je múdra veta : Nakoniec aj tí čo neverili, nakoniec uverili. čiže keď mi neveríte neverte uvidíte potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A lebo potrebujem v niečo veriť.
na temu posmrtneho zivota som precital mnoho kniziek - s duchovnou tematikou, rovnako tiez vedecke knihy. Zatialco duchovne knihy v sebe skryvaju filozoficky pohlad, veda jasne definuje. Som zastanca nazoru ze exitus letalis je totalny koniec, teda spolu s telom zomiera aj dusa = "uzlik elektrickych impulzov" ktory sa vytvara v nasom mozgu, ktory formuje pocas nasho zivota myslienky, pocity, nazory, atd. Nedavno som videl zaujimavy dokument National Geographic - Okamzik Smrti. Odporucam ho kazdemu, kto sa zaujima o tuto problematiku.