nie ..v Boha som schopna verit,lebo clovek potrebuje si mysliet,ze za svoje chyby si nie je sam.. aby to neskor lepsie zvladal.. a zase podakovat neskor za to,co ma.. ale v anjelov nie
Ja neviem. Podľa mňa na tom niečo bude, ale neverím na to...Aj ja keby hej, tak určite tiež nie na takých s krídlami to je blbosť...Ale neviem akosika to nie je príliš pravdepodobné ...
da sa povedat, ze ano...hlavne v niektorych tazkych chvilach, kedy nakoniec vsetko dobre dopadne alebo ked sa nejaky velky a zavazny problem zrazu vyriesi akoby sam od seba...vtedy rozmyslam aj nad takymi vecami
Teraz by ma zaujímalo, čo považujete za anjela... Malé dieťatko v bielom rúchu a kučeravými blond vlasmi? Možno tak na svätých obrázkoch...Ale skutočný anjeli, s hriechmi, bez krídel, takých je veľa, sú tu, medzi nami, a my to ani netušíme
Ak to zobereme z inej stránky, v minulosti sa ľudia viac ukájali k Bohu a vieru v anjelov jednoducho potrebovali, najmä počas obdobia všelijakých chorôb...
V tomto svete, v tejto realite majú ľudia až moc malú fantáziu, resp. sa jej boja, prežívajú milióny stresových situácií, v ktorých by anjela potreboval, ale kôli ich vlastnej prízemnosti jednoducho nemôžu... To je "do neba volajúce".... :/
Túto diskusiu som založila preto.....že ja som anjel a dosť si to uvedomujem....no ked to niekomu poviem tak mi nikdo neverí....zatial mi veril iba ten človek ktorému som anjel....preto sa vás pýtam či veríte.....
Áno inkarnovaný anjel...keď sa taký anjel narodí automaticky mu pripadne jedno dieťa,ktoré je mu najpodobnejšie správaním a správaním aj v puberte a v dospelosti.A ten anjel si potom keď je vačší vyberie si,či sa chce inkarnovať,a do akej osoby alebo chce zostať tam kde sa narodil....čiže v nebi
@pikao proste Boha beriem ako nejaku osobu,ktora stvorila svet a je nesmrtelna..nieco v style z film Vsemohuci Bruce..proste len Boh stvoril svet a ziadny anjeli k tomu..
@Laira Vieš tí čo veria veria že ľudia su bábky boha, že všetko čo robíme riadi Boh....anjeli len strážia Božiu vôlu a chránia ju.Nie vždy ten človek poslúchne, čo Boh chce.
@Laria je pravda ze Boh stvoril svet. a myslim ze sam. Ale ci veris ci nie je to proste fakt ze okolo nas si anjeli ktori nam v nasich zivotoch pomahaju. A niesu to len anjeli ale aj rozne vili, skriatkovia, draci, jednorozce ktore su okolo nas a potom rozny demoni ktori nam skodia.
@pikao no ved neverim v satana.. preco by som to mala mat pomylene? vsetci musia verit v to iste? sorry, ale niektori ludia ani len v Boha neveria.. oni to maju pomylene? chod sa hadat s tisickami ludi o tom nemam nic pomylene.. CO mam mat pomylene vo SVOJEJ viere? ty si ja? vies v co ja verim? ci mi chces davat rady do zivota alebo co?
@Laira to je to iste ako kebyze si satanistka a popieras existenciu boha. ak veris v boha a neveris v anjelov tak si divna. lepsie je povedat ze neveris v nic ako tarat tekto hluposti
@pikao ?? "sorry",ale neznasam,ked mi niekto nieco vnucuje.. je mnoho vier.. neexistuje len krestanstvo.. zobud sa skor ty zo svojho sveta kazdy ma pravo verit na to,co len chce.. preco musim verit na nejake (pre mna) dristy,ze su anjeli, satan a nvm este co.. verim len na stvorenie sveta Bohom.. ak si myslis,ze kazdy veri len v to,co ty,tak dievca.. obzri sa okolo seba ja som divna? ja chapem ludi,ktori su ateisti.. chapem tych,co veria len v Budhu.. chapem tych, co veria v existenciu Jezisa.. proste kazdy nech si veri v co chce.. a ty mi chces teraz tvrdit,ze som divna za to,ze verim v to,v co ja chcem verit? troska drze nie?.. teraz napis kazdemu kto sem dal "nie",ze je divny
Nehádajte sa tu tolko existuje toho veľa v čo môžeme veriť....ja tiež neverím v Boha ale verím v anjelov pretože jeden vomne je ....len mi niekto nenapíšte že som divná.......
@Laira nie ten kto napise nie...je v poriadku lebo nemusi vypisovat ze veri v boha. vklude nech su ateisti, teisty deisti co len chcu. mozu verit v co chcu ale hovorit ze verim v boha a v anjela nie to je trosku divne nemyslis? a okrem toto vies v jezisa neexistuje lebo je potvrdene ze jezis existoval istotne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ak to zobereme z inej stránky, v minulosti sa ľudia viac ukájali k Bohu a vieru v anjelov jednoducho potrebovali, najmä počas obdobia všelijakých chorôb...
V tomto svete, v tejto realite majú ľudia až moc malú fantáziu, resp. sa jej boja, prežívajú milióny stresových situácií, v ktorých by anjela potreboval, ale kôli ich vlastnej prízemnosti jednoducho nemôžu... To je "do neba volajúce".... :/
@Diangel ty myslis inkarnovany anjel nie? a ako mozes byt niekomu inemu anjel?