z biologického a logického hladiska sa veriť v takom zmysle v akom je myslený príspevok nedá nikomu, pretože sme každý individuálne bytosti s iným vnímaním a teda aj iným nahladom na realitu, čo znamená že medzi sebou nebudeme komunikovať nikdy na rovnakej úrovni, čo značí že to čo vyžaduješ ty presne v takej a takej forme dajme tomu pre teba 90 zo 100 ... je pre človeka ktorému dôveruješ 89 zo 100 a aj keď je to malá odchýlka, urobí to dosť ... možno som to napísal chaoticky ale videl som to už tolko krát že to až nie je normálne...nanešťastie máme tendenciu stále a stále dookola veriť a dôverovať aj keď budeme sklamaní ... je to preto že vieru potrebujeme pre život, kvoli aj keď možno iba pomyselnej istote ktorá nám dáva silu ísť ďalej ... a aby som velmi neodbiehal ( so 100%tnou istotou sa nedá veriť ani sebe v takom merítku v akom to očakávame od druhých ) ... takže moja odpoveď znie, nie, nedá sa veriť nikomu, avšak veriť niekomu a hlavne sebe je to najdoležitejšie čo musíme robiť pre to aby sme sa niekam dostali ...
a aj keď toto všetko viem, aj tak verím ľudom ... nie preto aby som niekam napredoval ale preto že chcem aby sa za ten krátky čas (moj život) čo som snimi v kontakte nič nestalo také že by mi ukázali že sa im veriť nedá ... jednoducho nechcem sa v tomto obmedzovať ... takže je dobré veriť ale je na mieste si tiež uvedomovať že sa úplne veriť nedá ...
a keď niekto neverí sám sebe?
no jeho vlastné "Ja" je vo veľmi zlom duševnom rozpoložení, väčšinou sú na vine drogy, alkohol, zlé rodinné zázemie, kamaráti a vôbec dnešná spoločnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a aj keď toto všetko viem, aj tak verím ľudom ... nie preto aby som niekam napredoval ale preto že chcem aby sa za ten krátky čas (moj život) čo som snimi v kontakte nič nestalo také že by mi ukázali že sa im veriť nedá ... jednoducho nechcem sa v tomto obmedzovať ... takže je dobré veriť ale je na mieste si tiež uvedomovať že sa úplne veriť nedá ...
mama je vždy topka!
čo sa deje
aha,
na tejto zemi verím a dôverujem iba Bohu na nebesiach a potom sebe, nikomu inému...
hm, prepáč to patrilo attisovi...
a keď niekto neverí sám sebe?
no jeho vlastné "Ja" je vo veľmi zlom duševnom rozpoložení, väčšinou sú na vine drogy, alkohol, zlé rodinné zázemie, kamaráti a vôbec dnešná spoločnosť
ver iba sebe a svet bude krajší