alebo jedna vec ma sere, keď na prezidentské voľb príde 51% občanov,to znamená že 49% percent ľudí nesúhlasí ani s jedným !! (no z tých 49 uberieme, 9 ktorý sa nejak nemohli dostaviť ale chceli hlasovať) ale stále je to 40%
vo vseobecnosti neverim vlade lebo je jedno kto tam je vzdy to bude o tom istom a okrem toho som anarchista tak by ste ma na 100% nenasli niekde na volbach
Vzdy je to o tom istom nova strana ziska hlasy. Ludia skusaju, chcu nieco nove. A strany to vedia. Preto vznikne napr. DS naberie hlasy a spoji sa s SDKU cim SDKU vytiahne vyssie, vysledok SDKU-DS. Alebo napr. HZDS-LS a mnohe ine. Strany vznikaju, zanikaju, spajaju sa a rozdeluju, ale ti ludia sa nemenia.
mam verit tymto politikom? tejto vlade? alebo nasmu prezidentovi? takej bande darmozracov by som neveril nikdy. bodaj by sa vsetci politici pozabijali kvoli peniazom
neverim nikomu.. ja som sa pri volbach rozhodoval pre mensie zlo.. aj ked v dnesnej dobe by som netusil koho volit. Urcite nie minulu, ani terajsiu vladu.. podla mna neni ziadna normalna strana. Reci su sice pekne, ale vieme ake su skutky po zvoleni. A co sa tyka prezidenta, tak ten nema ziadne dolezite pravomoci.. mali by ho zrusit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov