Riadite sa podľa horoskopov až tak že si ich každé ráno čítate ako ja ? ALebo je vám to ukradnuté Ja osobne tomu verím aj moje znamenie vystihuje moju osobnosť
ja ich tiež čítam ...ale neverím tomu veľmi, lebo nemôže sa stať každému človeku toho znamenia v tej deň to isté ...ale tak čítam zo zvedavosti v rámci ranných novín alebo článkom v aktualitách ..
sem-tam si prečítam horoskop, ale je to podľa mňa len taká somarina... charakteristika je už niečo úplne iné, hlavne skutočné... môžeš to na ľuďoch aj pozorovať...
prečítam si ale je mi jedno čo tam je. ak niečo dobré tak tomu uverím ak niečo zlé kašlem na to. neriadim si život podľa nich.... občas si však poviem ops toto tam bolo....
@otvoreneokno presne tak... na základnej škole som tiež vymýšľal horoskopy a niektorí sa v nich aj našli, takže to nie je problém, pretože na určitú skupinu ľudí sa vždy niečo nájde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale denné čítam len veľmi zriedka a úprimne, iba jeden jediný sa trafil...
V redakciách časopisov sa horoskopy riešia tak, že ich vymýšľanie prischne tomu, kto mešká do práce.