@27 ked som mal asi 7 rokov tak som sa hral s kamaratmi schovavacku v jednom takom opustenom dome kde nikto co ja viem tych 10,15 rokov nebyval. a schoval som sa za jednou skrinou a ako som tam tak stal natlaceny na stene videl som akurat aj do okna tak som pozeral ci sa tam nahodou niekto neobjavi ze aby som vedel kde su a mohol by som ich opacovat.. ono sa tam aj skutocne niekto objavil... problem bol ze to nebol tak zrovna clovek. usudil som podla toho ze bol asi pol metra nad zemou a ked sa pozrel do toho okna odkial som ja vykukal tak som mal pocit ako keby som na 10 sekund zamrzol a nevedel som sa pohnut. potom som sa rozbehol von a uz som tam radsej nikdy nevkrocil. asi za 5 min som zistil ze vsetci moji kamosi odisli asi o 10 min skorsie ako ja a ja som tam ostal uplne sam. inak pripominam ze bolo tak 23:00 @24 takze tak to je
Nie neverim a rad by som bol keby ma niekto presvedcil o opaku. NEverim v posmrtny zivot. Verit v to by bolo pekne a myslim si, ze posmrtny zivot bol vymysleny na ovladanie ludi , aby boli pocas tohto zivota na zemi poslusni a potom pojdu do "neba, raja" etc. Verim, ze ak prestane bit srdce a mozog nebude okysliceny a odumrie je koniec. Telo sa rozlozi a kedze je mozog nefunkcny, neverim teda ani na ziadnu dusu, ktora ostane...lebo samotny imho bez mozgu by nebola ziadna dusa...mozog tvori myslienky a imho nase myslienky su to nehmatatelne...to co sme my...teda nasa dusa. Teda duchovia nemaju z coho vznikat, tolko moj nazor
no zda sa mi to nemozne ... ked kazdy clovek zomrie a ostane po nom duch => sme Zemii uz par peknych rokov ... uz ludia prisli o par miliard zivotov a ak je z kazdeho duch .... fuu tak to tu musia byt riadne natlaceny (na kazdom kroku by bolo par duchov a to by si ich na svete vsimlo viac ludi)
verím...dva krát som mala to potešenie vidieť niečo podobné a raz som volala "ja" otcovi aj keď som mala mobil v spálni (bola som s ním v obývačke) takže áno verím
samozrejme..moja mama sa nastahovala do noveho bytu a hned prvu noc ako sa prebrala, stala pri nej mlada baba v kvetovanych šatach a pozerala na nu..mama zakricala vypadni a zmizla..neskor jej starosta dediny povedal že tam predtym byvala mlada ciganočka a zrazilo ju auto..a ako mama zistila neskor, tak v case smrti mala prave tie kvetovane šaty ..heh som sa jej smial že sa jej to isto len snivalo ale tvrdila že urcite nie no tak asi nieco na tom bude
Verím neviem či to už niekto spomínal ale skuste si pozriet Paranormal activity ..niektorý tvrdia že je to normálne natocená ako film a niektorí že je to domáce video tak neviem ale každopádne verím na tieto veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Nie
presnejsie verim na mrtvych ktori bludia po zemi (aj som nejakych videla tusim dva krat)
@marosko81 ty si stretol ducha??
*niektorí