haluz? čítam dobre? ty máš zrejme pomýlené všetko, dievča či chlapče. stalo sa mi toho už toľko, že sa nad tým smejem. a haluz to rozhodne nieje. krásny deň.
priateľ mi hovoril jeden zážitok z OC v Bratislave...
jeho švagriná tam sedela na lavičke so svojou dcérkou a tá kývala na poschodie. Švagriná pozrela hore a spýtala sa dcéry, komu kýva. Tá mame povedala s nepochopením, že veď tomu chlacovi, ktorý jej odtiaľ kýva a opísala ho mamine.
Na tom poschodí bol detský kútik, kde ten chlapec chvíľu predtým zomrel - padol a zlomil si väzy.
Mne:
Mala som priateľa, keď som mala asi 16, ktorý mal chorú maminu. Mala tuším roztrúsenú sklerózu a neviem či nie aj svalovú dystrofiu, skrátka absolútne katastrofálna kombinácia dvoch ochorení...
Spali sme u nich v dome a mne (neviem, či to bol sen, lebo to bolo absolútne reálne, v tom priestore, kde sme spali) ja som sa zobudila a cez dvere ku mne vkráčala originál smrťka s kosou a dlhým čiernym plášťom.
Sklonila sa ku mne a šeptom mi povedala sýpavým hlasom - ty sa neboj, neprišla som si po teba a odišla z izby smerom do izby priateľových rodičov.
Zvyšok noci som poriadne nespala, stále som sa budila a hneď ako sa priateľ zobudil, poslala som ho skontrolovať maminu. Chvalabohu, nič jej nebolo, ale ten sen si dodnes pamätám a je to hnusný pocit, keď si naňho spomeniem...
@craxxnox no jasne akurat minule ....v kupelke mame skrinku a na tej skrinke je hore polozene vedro .... ktore minule samo spadlo dole do vane ...pritom nebolo ani na boku tej srinky ani nic ..normalne sa celym svojim dnom posunulo vodorovne po skrinke a spadlo dole ....tiez haluz ...hoci ne priamo nieco strasidelne ale neviem ako to vysvetlit
@janehonda To je tabuľka cez ktorú sa vraj dorozumievaš z duchom ... sám tomu neverím ale možné to je ... že napríklad dáš danému duchovi nejakú otázku a on ti na ňu pomocou tejto tabuľku odpovie ...
@craxxnox pockat to mu mam otazku polozit akoze po pismenkach??tie co tam su hej...no a on ti odpovie tym ano alebo nie...a to ako...ta lupa zacne poletovat a ukaze na jedno z toho???lol ?
Jop, verím, doteraz mi zostal panický strach z tmy... toto sa stalo sestre keď bola malá, ja som ešte tuším bola maximálne tak v pláne : dedko, ktorého som ja už nezažila, mal sestru (Ivu) strašne moc rád, no náhle zomrel....raz v noci, keď bola kľudná letná noc, nevial vánok a my sme mali pozatvárané okná, sa pomaly začali hmýriť dva obrázky čo sme mali na skrini zavesené...najprv iba trochu a nakoniec jeden spadol na kobár...sestra sa zobudila, začala plakať, mala najvyššie teploty aké kedy zažila (skoro zomrela) a na druhý deň, keď sa pozreli na obrázok, ktorý bol z keramiky a na stene vysel už nejaký ten piatok, videli, že je zdemolovaný, respektíve, akoby na jednej hrane mal odtlačky prstov....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Počula som veľa príbehov, ako sa došli zomrelí "rozlúčiť"...
Aj to ľudia v mojom blízkom okolí zažili.
Haluzou by som to rozhodne nenazvala, musím výnimočne súhlasiť s camillou.
Myšlienka na zamyslenie, ktorú som minule počula - že mačky a deti vidia duchov. Malé deti mávajú "imaginárnych kamarátov" - čo ak nie sú imaginárni?
Mačky sa častokrát niekam pozerajú a sledujú dačo, čo my nevidíme. Utečú pred tým, syčia na "to".
Je to fakt na zamyslenie, niečo na tom bude...
Raz som mala otrasný sen, rozhodne nadprirodzený, aj keď sa nakoniec nič nestalo, ale keď som o ňom niekomu hovorila, každému sa ježili chlpy....
Je to také.. Že.. pred očami vidím trblietky, akoby ma niekto nimi zhora zasypával. malinké, biele, ktoré sa odrážajú na zlato.
jeho švagriná tam sedela na lavičke so svojou dcérkou a tá kývala na poschodie. Švagriná pozrela hore a spýtala sa dcéry, komu kýva. Tá mame povedala s nepochopením, že veď tomu chlacovi, ktorý jej odtiaľ kýva a opísala ho mamine.
Na tom poschodí bol detský kútik, kde ten chlapec chvíľu predtým zomrel - padol a zlomil si väzy.
Mne:
Mala som priateľa, keď som mala asi 16, ktorý mal chorú maminu. Mala tuším roztrúsenú sklerózu a neviem či nie aj svalovú dystrofiu, skrátka absolútne katastrofálna kombinácia dvoch ochorení...
Spali sme u nich v dome a mne (neviem, či to bol sen, lebo to bolo absolútne reálne, v tom priestore, kde sme spali) ja som sa zobudila a cez dvere ku mne vkráčala originál smrťka s kosou a dlhým čiernym plášťom.
Sklonila sa ku mne a šeptom mi povedala sýpavým hlasom - ty sa neboj, neprišla som si po teba a odišla z izby smerom do izby priateľových rodičov.
Zvyšok noci som poriadne nespala, stále som sa budila a hneď ako sa priateľ zobudil, poslala som ho skontrolovať maminu. Chvalabohu, nič jej nebolo, ale ten sen si dodnes pamätám a je to hnusný pocit, keď si naňho spomeniem...
@fleur ten 1. mam pocit ze trochu si priatel vymyslel, ale z toho 2. som mal trochu zimomriavky, hm